bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Segítsetek Szultánnak családot találni!
2019.06.19. Szultán most nem kimondottan barátságos. Szultán csalódott és zavarodott. Ezen okokból puffog, mint egy zsémbes öregúr.
Szultánt 8 év családban élés, saját otthonba tartozás után (külfödre költözés miatt) egy menhelyen találta magát és semmit sem ért.
Türelemmel és sok finom falattal már enyhül, de az idegeneket, a nyüzsgést még nem tudja hova tenni.
Egészen biztos, hogy mielõbb vissza kell kerülnie egy lakásba, hogy megnyugodhasson; akár ideiglenes befogadóhoz, akár a végleges és örök otthonába.
Kérjük segítsetek neki abban, hogy megtalálja a nyugalmát!Cicákkal még nem tudjuk milyen a viszonya, de szükség esetén természetesen tudunk tesztet végezni. Most nem akartuk egybõl ezzel is esetlegesen stresszelni.
A kutyákkal, kisebbekkel és nagyobbakkal sincs gondja, egyelõre csak az emberekben csalódott.

Szultán ivartalanítva, oltva és chippelve került a Noé Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtamentõ csoportjának gondozásába.
Jelenlegi egészségi állapota tökéletes, nincs szem, vagy fül problémája.
A bekerülésekor végzett szívféreg tesztje negatív.
8 éves kora miatt, és mert bulldog, kapnia kell minõségi élelmet, valamint ízületvédõt, de mindössze ennyi, ami az egészségének fenntartásához jelenleg szükséges.

Kitartó édesgetéssel biztosan nagyon jó barátod lesz, és reméljük még sok évig a társad lehet, ha beleszeretnél és otthont adnál neki!Minden védencünknek szeretnénk mindig a leghamarabb a jó otthont megtalálni, de talán most az õ lelke igényli a leginkább a mielõbbi gazdisodást, vagy ideiglenes befogadást.

Ha találkozni szeretnél vele, akár csak elvinni egy kis sétára, ismerkedni vele, akkor kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címen:

💌 orokbefogadas@bulldogmentes.hu


Ha te épp nem tudod most a szívedbe zárni, sem ideiglenesen, sem véglegesen, akkor kérjük csak oszd meg ezt a gazdikeresõ posztot és küldj neki kommentben egy ❤️-et! 🐾

http://www.bulldogmentes.hu/index.php?pid=1&aid=592Megosztom a Facebookon