bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

A szélmalomharc aminek soha nem lesz vége...
2019.05.31.

Elég pozitív személyiség vagyok, de a Bulldogmentést nézve sajnos gyakran az fut át az agyamon, amit már unalomig ismételhetnek alapítványok és civilek: ennek sosem lesz vége!


Mint említettem csak pozitívan, így elhessegetve gyorsan azt, ami csak gátolna, tesszük a romokból való újraépítést.

Ez az, ami csak veletek működik, csak együtt forog ez a kerék.

A Noé Állatotthon Bulldog Fajtamentéséhez szaporító telepekről kimentett bulldogok, és gyepmesteri telepekről átvett igencsak rossz állapotú bulldogok kerülnek leginkább. Várólistára kényszerül a betegek prioritása miatt megannyi még jelenlegi otthonában élő, de gazdája által tovább megtartani nem szándékozó, vagy tudó bulldog is.
Nem akkora csoda, ha néha egy szempillantásnyi időre bevillan, hogy: ennek soha nem lesz vége.

A múlt héten, a héten és a következő héten is komoly műtéteken esnek és estek át többen is a védencek közül.
Sajnos itt a Bulldogmentésnél nem csupán az ivartalanítás költségeivel kell számolni, mert pl.: a komolyabb szemműtétek már rutinná váltak, az ortopédiai problémák és azok kezeléseik számtalanok, daganatok eltávolításai sem ritkák sajnos, de a szívféreg pozitív kutyák is iszonyat gyakoraik már.
A műtétek, kezelések költségei minden hónapban az egekben.

Kérjük, ha tehetitek, járuljatok hozzá a komolyabb műtétek költségeihez, a kis és nagyobbacska bulldogjainkkal együtt leszünk hálásak érte❣️

🐶Burrito egy alig fél éves bulldog, akinek már a harder mirigyei miatt is szüksége volt korábban egy műtétre, most pedig egy sokkal komolyabb sebészi beavatkozás után lábadozik ideiglenes befogadójánál.
Ezer hála neki is, hogy ápolja, gondozza ezt a kicsi kutyát szeretettel és odaadással.
🐶Greta Garbo-ra is biztosan emlékeztek, hogy milyen állapotban érkezett, és ő is műtéten esett át a szeme rossz állapota miatt azonnal. Gyógyulása nem zökkenőmentes, de már halad a javulás útján az ő állapota is.
🐶Érkezett nemrég Mylord, a végtelenül aranyos angol bulldog, aki bőrbetegsége mellett egészséges szemekkel sem büszkélkedhet és mély bánatunkra szívféreg pozitív. Szív ultrahangos vizsgálata hamarosan megtörténik.
🐶Zsanna is egy utcára dobott kutyaként érkezett, brachycephal szindrómával, súlyos szemproblémákkal, földig érő emlőkkel. Kezelése folyamatban.A lista nem teljes, mindenkit most fel sem sorolunk.
A ti segítségetekkel fognak tudni meggyógyulni, rehabilitálódni és végül majd gazdikhoz költözni.

Köszönjük, ha részesei lesztek a gyógyulásaiknak❣️
A legapróbbnak gondolt segítség is hatalmas számukra❣️

🤲🏻Segíteni nekik a következő módokon tudtok:

🐕A 6. Séta NOÉ Bulldögökkel eseményen egy adománygyűjtő ládikába tudtok elhelyezni számukra pénzbeli adományt.
Csatlakozzatok az eseményhez:

https://www.facebook.com/events/2483187775300883/?ti=ia


💳Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

🏦OTP Bankszámlaszám:

11710002-20085023


📧PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu


✍🏻Kérjük, hogy a közlemény rovatba írjátok be mindenképp:
BULLDOGMENTÉS

☎️Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


Megosztom a Facebookon