bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

BullBlog 2019.05.11.
2019.05.17. Eredményes hétvégét és nyílt napot zártunk a bulldog fajtamentésnél.

Örökbeadtuk Brittát. Egy olyan otthonba költözhetett, ahol korábban már több NOÉ-s bulldog is élhetett csodálatos és szeretetteljes életet.
Köszönjük nektek, Anita, újra!

A múlt héten több gazdijelölttel is beszéltünk le elsõ találkozót szombatra, és mindegyikõjük ki is látogatott hozzánk és a kis kiszemeltjéhez.
Pozitívan sült el mindegyik találkozó, így a megbeszéltek szerint várjuk vissza õket a következõ szombati nyílt napra.

Sokan látogattak ki a védencekhez adományaikkal is.
Nekik ezúton is nagyon köszönjük, hogy gondoltak a bulldogokra; valamint azt is, hogy a tárgyi felajánlásaikon felül szeretetükkel is támogatják a védenceket.

Egyik gazdijelölt Baranya megyébõl jött hozzánk látogatóba és gondolta baráti és ismerõsi körében gyûjtést szervez a bulldogoknak. Hatalmas pakkal érkezett másod magával és mi õszintén nagyon örülünk, hogy újabb kedves csapat verbuválódott segítõ céllal.A nagyobb mennyiségû törölközõ, pléd, ágynemûhuzat csomagok különösen nagy kincsek.Nagyon köszönjük, és minden bulldog is hálás nektek!


Szintén egy csoportos megmozdulás eredményeképp, a Bulldogságok facebook csoport tagjai által gyûjtött adományok is kiérkeztek hozzánk szombaton az állatotthonba, a bulldog fajtamentéshez.

Nekik is hálásan köszönjük, hogy ezt az igazán hasznos csomagot állították össze a gyógyuló és még testi-lelki rehabilitáció alatt álló bulldogok részére. Minden darabja óriási segítség most különösen.


Minden segítõnek hatalmas köszönet!

Szuper emberek vagytok!
Látogassatok el egyszer a szombati napok egyikén a bulldogokhoz és hozzánk, ha tehetitek!


Akik pedig már az állandó bulldögös teamet erõsítik, nekik is csak köszönni tudjuk, hogy vannak a bulldogoknak, hoznak nekik hasznos dolgokat, és azt is, hogy hozzánk is van mindig egy kedves szavuk. Sokat jelent nekünk, tényleg! 🐾


És a végére még egy nagy:


K Ö Sz Ö N J Ü K!
Mert nem lehet elégszer! ;)


Puszik és pacsik! 💋🐾


Noé Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtajementés védencei és a teamMegosztom a Facebookon