bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

A nyírbogáti horrortanya gazdikeresõi
2019.05.03. Akik nyomon követik a fajtamentés munkásságát, azoknak nem lesz meglepetés, hogy miért növekedett meg a gazdikeresõ bulldogok száma egyik napról a másikra.
Április elején több mint 10 állatvédõ szervezet segítségével felszámolásra került egy nyírbogáti szaporítótelep, ahol több mint 100 kutyát tartottak borzasztó körülmények között. A kutyák nagy része mind közkedvelt, jófogáson olcsón megvehetõ fajtatiszta kutya volt és sajnos a nagyobb részük angol és francia bulldog.
Minden állat borzalmas egészségügyi állapotban volt. Még disznóólnak sem nevezhetõ helyen tartották õket. Sem egyedi azonosítóval, sem oltásokkal nem rendelkeztek. Minden kutya súlyosan alultáplált volt, többük súlyos bõrbetegségggel küzdött és több vemhes kutya is volt köztük.
Ebbõl a pokolból szabadultak meg mindannyian.
Azóta eltelt több mint két hét és mindenki kezd egyre jobb állapotba kerülni.
Mindenki kapott chipet, elkezdõdött az oltási programjuk és többen túl vannak már az ivartalanításon is.
Ez azt jelenti, hogy lassan mindenki gazdikeresõ státuszba lép és epekedve várja, hogy valaki beleszeressen és élete végéig maga mellé válassza társnak.
Szóval hajrá, lehet értük tolongani!
Várjuk bemutatkozó és motivációs leveleiteket a bulldogok adatlapján található e-mail címre!A bekerülõ bulldogok állatorvosi költségei az egekben vannak, ha támogatni szeretnéd õket azt az alábbi módokon teheted meg!


A NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtamentésének elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20085023

Közvetlen bankkártyás adományozással, 2 perc alatt, teljesen biztonságosan segíthetsz: https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

Paypal:info@noeallatotthon.hu

Közlemény rovatba kérjük beírni: Nyírbogáti bulldogok

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhetõ!!!!!
FIGYELEM, 2018.01.01-TÕL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.

Itt az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ!
Rendelkezési határidõ, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2019.05.20.!
Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
adószám: 18169696-1-42

Hálásan köszönjük!🙏
Megosztom a Facebookon