bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Candy egy hónapja ideiglenes befogadóival :-)
2019.02.15. Ma ünnepeltük a hófordulónkat. Egy hónapja van velünk, sokat tanult, de van még hova fejlõdnie. Bárki is lesz az örök kispárnája, annak tovább kell vinnie ezen az úton, hogy boldog, kiegyensúlyozott kiskutya legyen, mert Õ nem lakásdísz, és fõleg nem kerti dísz.
(köszi, ha megosztod, hátha rajtad keresztül találja meg az igazit)

#Candy®️

Érdeklõdni (örökbefogadás, ismerkedési szándék esetén) a linken lévõ elérhetõségeken:
http://www.bulldogmentes.hu/index.php?pid=1&aid=536- ❣️amit szeret: bújni, ölbe mászni és ott elaludni, kanapén takaróba vackolva horpasztani, játszani, de inkább nyugisabb típus. Szeret autózni. Matrica, mindenhova követ, szeret a közelemben lenni
- 👎 nem szereti ha felemelik, de elviseli (nincs lift, így ölbe visszük-hozzuk), nem szereti ha nyúzzák.
- 🐩a séta lényegét még nem érti és nem is élvezi annyira.
- 💩a szobatisztaság nem 100%-os, éjjel nem volt gond, de napközben elõfordul baleset
- gabonamentes, csirkementes tápot eszik, jelenleg Lunderland kókuszolajat és feketeköménymag port kap a kajához.
- 🐈a macskákat nem kedveli (lakásban még nem találkozott velük, de Noé-s macskateszten elbukott)
- 🧒gyerekekre nem teszteltük :D (az utcán érdeklõdõ, de semmi extra)
- idegenekkel közömbös, ha hívják megy, hagyja magát simogatni, de utána megy a dolgára.
- 🙈pórázon még húz, a többi kutyát nem kedveli túlzottan, befeszül és ugatja õket (ezen még dolgozunk), de inkább félelembõl, mint agresszióból. Hajlamos felhergelni magát, és ilyenkor hányás elõfordul. Olyan, mint egy kölyökkutya, minden új, minden fura: így a séta (is) odafigyelést igényel, mert néha felszedeget ezt-azt a földrõl (ezen is dolgozunk)
- a lakásban nem rombol, a hirtelen és váratlan zajokat vuffogja, de ez nem vészes.
- 👅nyalogat (de csak azt, akit kedvel) :)
- 💦 a fürdést, lábmosást jól viseli. (Leniderm samponnal fürdetem, ez nála bevált, nem okozott irritációt). A fültisztítás és a szemkörnyéki redõ törlés nem a kedvence, ez picit küzdelmes, de ha hozzászokik nem lesz gond.
-🥶 fázós. A kutyaruhát, öltöztetést is jól tûri.
- az én kutyámmal 1-2 nap alatt összeszokott, bújik hozzá, játszani hívja, nem dominál.
- 😷betegségrõl nem tudok, de mivel bulldog, ráadásul szaporítani akarták, így benne van a pakliban. Egy orvosi vizsgálat sosem árt (nála figyelni kell az alapos fül/popó-tisztításra ill. valószínûleg nála is jelen van az allergia, így nem ehet bármit), laborvizsgálaton, röntgenen túl van.
- horkol (NAGYON!) 😅

Szeretném, ha jó helyre kerülne. Szeretném, ha legalább (de inkább jobban:) annyira szeretnék Õt, mint mi. Szeretném, ha boldog, egészséges és kiegyensúlyozott kiskutya lenne. Szeretnék Neki egy felelõs gazdit/otthon, ahol teljes értékû családtag lenne, mert megérdemli!
(kérlek mielõtt és ha jelentkezel ÉRTE, gondold át, értelmezd a leírt infókat. Hozz felelõs döntést, az Õ és a saját érdekedben.)


Megosztom a Facebookon