bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

100 név, 100 történet, 100 sors, 100 élet
2018.12.13. Amikor a 101 kiskutya című mese berobbant a köztudatba,mindenki dalmatákat szeretett volna... utána volt Beethoven miatt bernáthegyi dömping...majd az Egyik kopó másik eb után a bordói dogok kerültek terítékre. Minden hullám lecsengett idővel, de valahogy a bulldogok örök kedvencekké váltak...így a szaporítóknak is.

Ez a hullám idén a legnagyobb magasságokba tört... elképzelhetetlen mennyiségű bulldog özönlött be a fajtamentés védő szárnyai alá.....

Minden bekerülō egy külön történet, egy külön sors. Valaki szaporítótól szabadult, valakit utcára dobtak, valakit csak a korábbi gazdája unt meg. Egy a közös bennük, hogy bekerülésük után a felelősség a miénk. A felelősség ami életük végéig elkíséri őket. Minden bekerülō más és más, de egy a célunk, hogy mindenki szerető családba kerüljön. Hogy mindenkinek megtaláljuk AZT a CSALÁDOT, ahol már élete végéig biztonságban tudhatjuk mi őt és ő is magát. Idén ez a szám szintén megközelíti a 100-at.

LÁVA a századik....
A munkánk nem könnyű és a támogatóink és önkénteseink nélkül nem is menne. Az állatorvosi számláink minden hónapban átlagosan 500 000 Ft-ot ölelnek fel.

Kérjük aki teheti támogassa munkánkat és nálunk rehabilitálódó bulldogokat!

Többféle módon tudtok minket támogatni!

Az összes gazdikereső kutyánk adatlapján keresztül tudtok kiválasztani olyan kutyát, akit virtuális örökbefogadnátok, ezáltal a napi ellátáshoz járulhattok hozzá.

Ha Karácsony környékén úgy érzed, hogy eleged van a bevásárlóközpontok nyüzsgéséből,de valami igazán egyedi, szívből jövő és hasznos ajándékkallepnéd inkább meg a szerettedet, akkor arra is tudunk egy lehetőséget bemutatni.
Ajándékozz igazán maradandót, értékest! Ajándékozz gondoskodást, gyógyulást, új esélyt, ÉLETET! A NOÉ Állatotthon Karácsonyi Adománykártyájával most mindez lehetséges!
Adományozz a megajándékozni kívánt személy nevében valamelyik rászoruló állatunk etetésére, gyógykezelésére vagy akár életmentő műtétjére, cserébe pedig minden támogatott állat után egy-egy egyedi KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYÁT adhatsz majd át szeretteidnek a fa alatt.A további részletekről kattints IDE ! ! !

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtamentésének elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20085023

Közvetlen bankkártyás adományozással, 2 perc alatt, teljesen biztonságosan segíthetsz: https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

Paypal:info@noeallatotthon.hu


Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon