bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Kidobva betegen az erdõ szélére...
2018.11.14. Rikács elhelyezésében szintén a karcagi állatvédõk kérték a segítségünket.
A történet kísértetiesen hasonlít Karc történetére. Ugyan ott találták meg, ugyan úgy nem volt benne chip, és ugyan úgy beteg volt mint Karc.
Rikács 2 év körüli francia bulldog szuka, aki kóros hasmenéssel, csontsoványan, tejelõ cicikkel került a fajtamentéshez. A pérájából genny folyt.
Azonnal állatorvoshoz került, ahol elkezdték az állatorvosi kezelését. Sajnos az ultrahang igazolta a félelmünket. Rikácsnak gyennyes méhgyulladása volt, így az állapota ellenére azonnal szükség volt az életmentõ mûtétre.
Szerencsére a mûtéten már túl van, nagyon gyenge még, és a hasmenésén is próbálunk úrrá lenni.
Van még vele kapcsolatban egy elég rossz hír. Sajnos a szívféreg gyorstesztje pozitív lett. Hamarosan megy szív UH-re hogy kiderítsük, hogyan tovább.
Reméljük hamarosan õ is boldogan és önfeledten fog kint szaladgálni a többiekkel.

A bekerülõ már lassan a 100 fõt elérõ bulldogok kezelése, gyógyíttatása iszonyú költségbe kerül. Az állatorvosi számla minden hónapban közel 500 000 ft.
Kérjük aki teheti támogassa munkánkat és nálunk rehabilitálódó bulldogokat!

Többféle módon tudtok minket támogatni!

Rikácsot közvetlenül az adatlapján keresztül:
Rikács adatlapja

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtamentésének elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20085023

Közvetlen bankkártyás adományozással, 2 perc alatt, teljesen biztonságosan segíthetsz: https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

Paypal:info@noeallatotthon.hu


Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhetõ!!!!!
FIGYELEM, 2018.01.01-TÕL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük!


Megosztom a Facebookon