bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Brúnó (Robi) végre bejelentkezett
2018.09.18. Kedves Csilla!


Elnézést, hogy ilyen sokára jelentkezek, de Brúnó (korábbi nevén Robi) olyannyira családtaggá vált, hogy olyan mintha mindig is Velünk lett volna. J
Brúnó elsõ naptól kezdve jól érzi magát Velünk, „jófiú” és érdekes módon ez a késõbbiekben is megmaradt. Kicsit „szelektív” a hallása, de alapvetõen szófogadó.
A cipõket csupán játékból viszi el és mindig csak az egyiket. :)
A kialakított helyét egybõl elfogadta, azóta is ott alszik, a kertet rögtön feltérképezte, a szomszéd kutyákkal fut a kerítés mellett.
Mostanában van sünink, de Brúnót sem õ sem a szomszéd macskái nem kavarják fel különösebben, sõt még az ételét is megosztja velük.
Jószívû kutyus. :)A szemét nem kellett mûteni, Zsargal doktor úrhoz járunk minden ügyes-bajos dolgunkkal. Hálás köszönetem, hogy ajánlottad Õt, nagyon jó tudni, hogy bármi probléma adódik akkor szakértõ kezekben van Brúnó.
A kisfiammal versengenek azért, hogy ki az úr a háznál, néha harapdálásig, de a legnagyobb cimborákká váltak, szerintem Brúnó ölni tudna a kis gazdájáért. Neki fogad szót leginkább, úgy tûnik Zsombor lett nálunk az elfogadott falkavezér.
Nagyon boldog kiskutya, különösen, hogy édesanyám otthon van vele, így csak néha kell pár órára egyedül maradnia, akkor kicsit „bulldogosan” megharagszik, tüntetõen nem fogad el jutifalatot sem, de nem bírja sokáig és akkor a nyálát csurgatja a zokninkra.
Picit diétáztatnunk kell, mert az ivartalanítás miatt kis felesleg rakódott rá, de majd fogyózunk együtt. :)


Nagyon hálás vagyok, hogy van Õ nekünk, a legrosszabb napokon is felvidít az álmos nyálas pofijával és a nagy melegbarna szemeivel.

Küldök róla képeket. (több e-mailben, mert nagyok)


Köszönöm, szép napot Neked és az állatotthon kis lakóinak.
Krisztina


Megosztom a Facebookon