bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Bulldog cunami....
2018.09.13. Tudjátok milyen az, amikor ha már rossz, akkor egyszerre ömlik minden sz@r a nyakatokba? Ha már lúd legyen kövér alapon? Tehát, ha sz@r akkor legyen nagyon az?

Nos... így érezzük magunkat most mi is. Tudjuk tudjuk... nekünk ez a dolgunk, nekünk nem lehet ilyenen kiakadnunk....mi ezért vagyunk stb stb stb. Az ilyen és ehhez hasonló frázisokat ismerjük és szerintem már az egyik fülünkön be, a másikon be. Legalábbis engem már nem bosszantanak az ilyen mondatok.

De ez, ami augusztus közepe óta zajlik a NOÉ Állatotthon Bulldog fajtamentésénél az kezd minden eddiginél nagyobb csúcsokat döntögetni, de sajnos mínuszban.

1 hétvége alatt 5 (!!!) bekerülő angol bulldogunk lett, a várólistánk több oldalasra rúg, (akiket be kellene fogadnunk) roskadoznak a gyepmesteri telepek a mentendő bulldogoktól és legnagyobb bánatunkra nálunk sincsenek gumiból a falak. Nem tudunk az összes jelenleg segítségre váró kutyának azonnal segíteni. Muszáj vagyunk rangsorolni, ami ebben az önkéntes munkában a legnehezebb.

Itt vannak ők, akik a hétvégén a fajtamentés gondozásába kerültek. Mi felelősséget vállalunk értük, ha már előző tulajdonosaik/szaporítójuk szemét módjára képes volt tőlük megszabadulni.

Barack adatlapjaRice adatlapjaGríz adatlapjaSansa adatlapjaArya adatlapjaKöszönjük, ha támogatod a munkánkat és a fajtamentés gondozásában lévő bulldogokat!
A NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtamentésének elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20085023

Virtuális örökbefogadással az adatlapjukon keresztül!

Közvetlen bankkártyás adományozással, 2 perc alatt, teljesen biztonságosan segíthetsz: https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom

Paypal:info@noeallatotthon.hu


Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük


Megosztom a Facebookon