bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Gyúrós fiúk, lepke lélekkel keresik az igazit!
2018.07.27. Sziasztok bulldogimádók!
Én Likõr vagyok a 2 éves angol bulldog fiú. A Vácról kerültem ide a csajokhoz. Itt nagyon jól érzem magam, de jó lenne egy igazi saját bejáratú család, aki lesi minden gondolatomat, sokat sétál velem, nagyon szeret és elhalmoz minden földi jóval.
Innen jött az ötlet, hogy Kosaras haverommal írunk pár sort magunkról, hátha így jobban fel tudjuk hívni a leendõ gazdáink figyelmét, hogy "Hello itt vagyunk, gyertek értünk és szeressetek minket életünk végéig!"

Szóval kezdjük a haverommal Kosarassal.
Kosaras 2 év körüli angol bulldog fiú, valahonnan vidékrõl került a csajokhoz. Õ nem olyan vagány és bevállalós mint én, egyenlõre kicsit még félõs, de azt hiszem pikk-pakk egy kis szeretettel egy igazi ölbe bújós nagy mackó lesz belõle.
Természetesen a leendõ családjának lesz még vele feladata, hiszen meg kell neki tanítani a pórázon való sétálást és a szobatisztaságot is. De mivel mi könnyen tanulunk és nagyon szeretnénk megfelelni az új családunknak, így ez nagyon gyorsan fog menni.
Szóval õ a haverom és várja a tömegeket akik csak és kizárólag õt szeretnék!
Most pedig bemutatnám jómagamat.
Én egy igazi 2 év körüli energiabomba vagyok. Ezt nem csak úgy állítom magamról, a lányok is megerõsítik, hiszen egy lépést sem tudnak tenni anélkül, hogy a nyakukba ugornék örömömben.
Szóval a kulturált viselkedésemen van még mit csiszonlni, de hát a szeretetem határtalan.
A lányok szerint az új gazdinak majd járni kellene velem valami kutyaiskola szerûbe, ahol majd megtanítanak a nyugodt, fegyelmezett viselkedésre. Ha-ha-ha, õk még nem tudják, hogy egy bulldoggal nem lesz ez egyszerû :-).
Szóval én vagyok Likõr és várom azt az igazit, aki elkényeztet, nagyon szeret, azért meg is nevel és soha többet nem hagy el.
Jelentkezni az alábbi e-mailen tudtok ránk: orokbefogadas@bulldogmentes.hu vagy az alábbi telefonszámon 17 óra után 06-20-268-2021

Ha nincs lehetõségetek örökbefogadni minket, de szívesen támogatnátok a lányok munkáját azt az alábbi módokon tehetitek meg.

NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtamentésének elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20085023

Közvetlen bankkártyás adományozással, 2 perc alatt, teljesen biztonságosan segíthetsz: https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom


Paypal:info@noeallatotthon.hu


Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhetõ!!!!!
FIGYELEM, 2018.01.01-TÕL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.


Megosztom a Facebookon