bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Út a banános dobozos pokolból a csodálatos gazdis életbe!
2018.05.04. Azt hiszem az országban senkinek nem kell újra elmesélnem a januárban a határ mentén foglalt 25 db bulldog kölyök történetét.
A kiskutyák banános dobozokba voltak összezsúfolva, több közülük még a 4 hetes kort is alig súrolta.
A 4 hetes kutyának még minimum 4 hétig a mamája mellett lett volna a helye. Mindenki gondolhatja, hogy milyen állapotban lehettek a szerencsétlen kiskutyák. Nulla immunrendszer, nulla védettség a világgal szemben.
Természetesen mi is és az állatorvosaink is erőn felül teljesítettek, mindent megpróbáltunk megtenni azért, hogy mindenkinek megteremthessük a boldog és egészséges életet.
Sajnos 7 kiskutyát nem tudtunk megmenteni.
Itt is szeretném külön megköszönni azoknak az ideiglenes befogadóknak, akik a segítségünkre siettek és családi környezetben próbálták helyre rázni, a nem túl fényes állapotban lévő kölyökkutyákat.
Több mint két hónap megfeszített orvosi kezelés és törődés után, most már mondhatom, hogy mindenki szuper helyen, saját családjában cseperedik tovább.
Nagyon nehéz menet volt, de sikerült.
Most már csak reménykedhetünk, hogy a jövőben mindenki egészséges életet tud élni.

De most jöhetnek a boldog gazdis képek amik egy közös találkozón készültek ahol majdnem az összes örökbeadott bulldog ott volt :-)
Azt hiszem ehhez nem szükséges semmilyen kommentár :-)

Megosztom a Facebookon