bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Bambusz túl van az MRI vizsgálaton!
2018.01.31. Igazi szuperhősként tökéletesen viselkedett és tökéletesen viselte.

A diagnózis az MRI szerint porckorongsérv. Ez azért jó hír, mert ez műthető. A kevésbé jó hír, hogy nem tudjuk mióta van ilyen állapotban és hogy mióta áll fenn a gerincvelői nyomás és ez mennyire jelent visszafordíthatatlan elváltozást.
A lényeg, hogy nekivágunk a műtétnek és az ezt következő hosszú rehabilitációnak.

Mostantól Bambusz a mi CsodaBoda dokink és csapata a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrum kezelése alatt áll. A műtétre még a mai napon sor fog kerülni.

A műtét utáni rehabilitáció nagyon fontos lesz, és biztos hogy szükséges lesz egy elhivatott ideiglenes befogadó, aki rendszeresen tudja pisiltetni és szüksége lesz folyamatos fizioterápia, amit a fizioterápiás szakember iránymutatása alapján naponta többször kell majd csinálni.
Valamint nem kis csodára ahhoz, hogy újra lábra álljon!


Előzmények:
http://bulldogmentes.hu/index.php?pid=2&cid=516


Arra kérünk Titeket, hogy támogassátok Bambusz műtétjének -a mai műtét költsége el fogja érni a 150 000 Ft-ot, a tegnapi MRI vizsgálat 60 000 Ft volt - és gyógykezelésének, kórházi ellátásának költségeit és gyógyulását. Ő küzd és mindent megtesz ezért, de nagyon sokba fog kerülni!

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtamentésének elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20085023

Közvetlen bankkártyás adományozással, 2 perc alatt, teljesen biztonságosan segíthetsz:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

Paypal:info@noeallatotthon.hu

Közlemény rovatba kérjük beírni: Bambusz!

lletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük!Megosztom a Facebookon