bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Daredevil a lebénult bulldogunk túl van az MRI vizsgálaton.
2018.01.09. Igazi szuperhősként tökéletesen viselkedett és tökéletesen viselte. <3
Van jó, kevésbé jó és nem annyira jó hírünk is vele kapcsolatban.
A jó hír, hogy az MRI szerint nem kell műteni, mert a diagnózis szerint, kiterjedt granulomatosus meningoencephalomyelitis igen valószínű. Jó, mi sem értettük, a lényeg, hogy gerincvelő és agyvelő gyulladása van. És ugyan nem könnyen, de van esély a gyógyulásra. Kevésbé jó hír, hogy nagyon kiterjedt a gyulladás, a gerincvelő és az agya is tele van "pöttyökkel". Ahogy Dr. Kerekes Zoltán, az MRI-t végző állatorvosunk mondta, ilyen lelettel az oldalán kellene feküdnie és a szemén kívül semmije sem mozoghatna. No ehhez képest Ő ül és ugyan bizonytalanul, de jár!!!!! No persze, a szuperhősök már csak ilyenek! <3 A baj kezelése célzott, modern szteroid és antibiotikum.
Tehát mostantól Daredevil a mi CsodaBoda dokink és csapata a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrum kezelése alatt áll. Sajnos szuperhősség ide vagy oda egy makacs hányós-hasmenés nyavalyát kell most első körben leküzdenünk, hogy a komoly kezelés megkezdődhessen. Szegény pici hősünk kórházban van, mert naponta többször infúziót kell kapni.
Tehát tudjuk mi a baj, minden lehetséges módszerrel megpróbáljuk felvenni a harcot, de ahhoz most a kis bucinak meg kell erősödnie! Drukkoljatok neki, még nagyon az út elején vagyunk!
Előzmények: https://www.facebook.com/noeallatotthon/photos/a.370481229438.193125.154601814438/10156035493289439/?type=3&theaterNagyon nagy szükségünk lenne a számára nagy mennyiségű kutyapelenkára, vagy leteríthető betegalátétre, Vetri DMG vagy DM Guard immunerősítő készítményekre, Milgamma tablettára / kapszulára, hypoallergen tápra. Kérjük, ha ezekben tudnál segíteni, vedd fel velünk a kapcsolatot a info@bulldogmentes.hu címünkön vagy a 06 70 38 39 480 telefonszámunkon.

Arra kérünk Titeket, hogy támogassátok Daredevil kivizsgálásának - eddig az MRI vizsgálat 70.000 Ft-ba került - és gyógykezelésének, kórházi ellátásának költségeit. gyógyulását. Ő küzd és mindent megtesz ezért, de nagyon sokba fog kerülni!

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtamentésének elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20085023

Közvetlen bankkártyás adományozással, 2 perc alatt, teljesen biztonságosan segíthetsz:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom
Paypal:info@noeallatotthon.hu

Közlemény rovatba kérjük beírni: Daredevil!

lletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük!


Megosztom a Facebookon