bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Közös plasztikázásra vár Bagel és Benny Hill!
2017.12.13. Mindenki aki egy kicsit is ismeri a bulldogokat tudja, hogy minden második bulldog szenved valamilyen szemproblémával. Ezek nagyrészt kezelhetőek, de sajnos a hosszú évekig kezeletlen szembetegségek vaksághoz is vezethetnek.
Mostani párosunknak Bagelnek és Benny Hillnek egy komoly szemhéjplasztikai műtéten kell átesnie ahhoz, hogy a jövőben ne napról napra rosszabb legyen a látásuk, hanem esélyt adjunk nekik arra, hogy még évekkel később is lássanak.
Bagelnek nemcsak a hardermirigyét kell visszahelyezni, hanem egy szemhéjkorrekciós műtétet is csinálni kell. Erre a korrekciós műtétre azért volt szükség, mert a szemhéjai annyira befelé fordultak, hogy a szemhéján lévő szempillák folyamatos irritációt okoztak. Szó szerint folyamatosan karcolták a szemgolyóját.
Benny Hillnek nincs hardermirigy problémája, de van egy szemölcs a jobb szemén, és neki is szüksége van a szemhéjkorrekciós műtétre.
A műtéteket egy szemspecialista Dr. Szentpétery Zselyke doktornő fogja elvégezni, aki sok kutyánk látását mentette már meg.

Ez a műtét nemcsak hosszú, de sajnos anyagilag is egy igen drága műtét.
Az utóbbi időben beáramló beteg és folyamatos kezelésre szoruló bulldogok száma miatt a fajtamentés kasszája sajnos majdnem üres.

Kérem aki teheti támogassa Bagel és Benny Hill szeműtétjének költségét, melyeket az alábbi módok teheti meg.

Virtuális örökbefogadással az adatlapjukon keresztül:

Bagel
Bagel adatlapjaBenny Hill
Benny Hill adatlapjaA NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtamentésének elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20085023

Közvetlen bankkártyás adományozással, 2 perc alatt, teljesen biztonságosan segíthetsz:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Paypal:info@noeallatotthon.hu

Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

EURO számlánk:
11763103-13106883
Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

Közlemény rovatba kérjük beírni a támogatni kívánt bulldog nevét!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!
Hálásan köszönjük!


Megosztom a Facebookon