bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Mit kíván a Bulldogmentés?
2017.11.30. Csillával (a Bulldog fajtamentés vezetõjével) és a jelenlegi 20 védencükkel megpróbáltuk összeszedni, hogy mire lenne szüksége a buciknak.

Bizonyára aki követi a bulldogjaink sorsát tudja, hogy nagyjából kik azok akik állandó gyógyszeres kezelésre szorulnak, de igyekeztünk egyedileg is összeszedni a kívánságlistát, hátha van, aki 1-1 bucit lepne meg December 9-én az Állatotthon Állatok Karácsonyán :)

Al Pacino számára (Nála ebbõl fogy a legtöbb)
Pelenka, amit alá tudunk tenni a kennelben....
Popsitörlõ,mert ebbõl egy székletvisszatartási gonddal küzdõ kutyánál semmi sem elég
Legolasnak - Milgamma (õ napi szinten szedi és folyamatosan)

Milgamma nagyfogyasztók vagyunk :(
A bulldogjaink 90%-a sajnos szembeteg, ezért szintén nagyfogyasztók vagyunk a Cornelegélbõl (naponta 3x kenjük a szemüket vele),de akinek bulldogja van általában tisztában van ezzel.

Cornelegél,az egészségesebb szemért
Nyakörvek is jól jönnének francia illetve angol bulldogra,mert sajnos elhasználódtak/elmentek a gazdis kutyáinkon... mi Andit tudjuk ajánlani nagyon jó szívvel,mert õ bizony egy igazi bulldog õrült és a termékei szuperek ;)

https://www.facebook.com/chilldognyakorv/
Szintúgy mindenkinek jó, a 100% húsos konzerv,de mivel sajnos a nagy része a védenceinknek allergiás, így igyekszünk mindenféle csirkés dolgot mellõzni:
Csakis csirkementes kajákat adunk a védenceinknek....
Ha már kollektív ajándék, akkor a tél közeledtével a nem túl jó immunrendszerûen bekerült (illetve a jövõben bekerülõ)kutyáinkra gondolva...az immunerõsítõ is szuper ajándék lehet illetve bármilyen szõrregeneráló kiegészítõ:

https://www.petnet.hu/termek/Vetri_Science_Vetri_DMG_Liquid_30ml-190-6630

Természetesen nagyon örülnek a védenceink a csirkementes jutalomfalatoknak is (minden este,amikor elrakjuk õket a helyükre kapnak 1-1 jutalomfalatot... )

Mi halas jutlomfalatot szoktunk adni nekik:

Hohohóóóó...helyett... ju-ju-jutiiiiifali :D

https://www.petissimo.hu/upload_files/products/trx31573.jpg


Ezen kívül persze jól jön (mindig) a nem használt, törölközõ, ágynemû..mert ezeket tudjuk betenni a bucik alá éjszakára és nem mindenki szobatiszta, így van aki alatt naponta kell cserélnünk (és sajnos mosásra nincs kapacitásunk 😞 ), fertõtlenítõszerek minden mennyiségben, gumikesztyûk (M vagy L méretben). És persze sok sok szuper gazdira,aki tudja mivel jár egy bulldog :D

Köszönünk mindent elõre is :) Várunk mindenkit sok szeretettel 2017. december 9-én a NOÉ Állatotthonban megrendezésre kerülõ Állatok Karácsonyán :)

Megosztom a Facebookon