bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Skiny felemás hírek :(
2017.11.16. Sajnos a babézia szövődményeként kialakult hemolitikus anémia miatt vészesen lecsökkent a vérében a vörösvérsejtek száma. Nem lehet elkerülni a vértranszfúziót. A hős véradó kutyánk mindannyiunk kedvence a csodálatos, hatalmas Mancs <3 kutyusunk lett.
Most örömmel mondhatjuk, hogy mind a ketten jól vannak. És bár szerencsétlen Skiny a lerottyant immunrendszere miatt még egy felsőlégúti trutyiba is belekeveredett, a lehetőségekhez képest mégis jól van. A nyálkahártyái színe most nagyon szép és végre hazaengedték a kórházból. Most nagyjából 2 hétig csuriban kell lenni az összes ujjunknak, hogy kiderüljön képes-e a szervezete újra vörösvérsejtet termelni magától.
Ez az édes kutya már annyi szörnyűségen ment keresztül, amúgy is annyira borzasztó állapotban van, hogy az ember szíve összeszorul akárhányszor ránézünk. De Ő küzd, akar és gyógyul és imádjuk ezért!
Most drukkolunk és közben persze megállás nélkül megy a gyógykezelése. Mancs drágánk pedig extra vacsorát kapott a segítségért!(Csak zárójelben súgjuk, hogy Mancs az egyik legcsodálatosabb, legkedvesebb kutya a NOÉ Állatotthonban, aki 7! éve várja szerető gazdáját! Talán most rá is ráragyog a szerencse és beleszeret valaki! http://noeallatotthon.hu/index.php?pid=1&aid=3461)

Hálásan köszönjük a sok aggódást, támogatást amit eddig is kaptunk Skinyvel közösen. Hatalmas segítség, ha anyagilag tudod szerencsétlent támogatni, a NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtamentésének elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20085023

Közvetlen bankkártyás adományozással, 2 perc alatt, teljesen biztonságosan segíthetsz:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Paypal:info@noeallatotthon.hu

Közlemény rovatba kérjük beírni: Skiny!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás!
Hálásan köszönjük!

Előzmények: https://www.facebook.com/noeallatotthon/photos/a.370481229438.193125.154601814438/10155861076384439/?type=3&theater
Megosztom a Facebookon