bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Szandi, a haramia története
2017.05.09. Március 18-án, egy esõs napon költöztem be az új otthonomba és már több mint másfél hónapja boldogítjuk egymást Stitch testvéremmel és az új anyukámmal. Már az elsõ néhány percben tudtam, hogy jó dolgom lesz itt, az
új anyukám egy ugyanolyan pihe-puha ágyikóval várt engem, mint amilyen Stitch tesómnak is van. Egybõl el is foglaltam és beletörölköztem, mert kint a nagy esõben teljesen elázott a bundám.
Stitch kedvesen fogadott, nem féltékenykedett, tudta, hogy elég szeretet jut majd mindkettõnknek. Átkereszteltek Lilová, de ez a név nekem is jobban tetszik, úgyhogy egybõl hallgattam rá.
Elõször nagyon megijedtem, amikor hétfõn elment anyu dolgozni, kicsit hápogtam is, de Stitch megnyugtatott, hogy pár óra múlva vissza fog jönni, nincs mitõl félnem.
Minden este nagy sétára megyünk, már engem is el mer engedni a gazdi, így a tesómmal együtt szaladgálhatok és szaglászhatok a parkban.
Hetente egyszer elkísérem anyut iskolába, hogy megtanítsák neki hogyan kell
átvennie az irányítást tõlem. Már egész jól halad, néha úgy teszek, mintha õ lenne a fõnök, akkor nagyon megdicsér és örül neki, hogy ilyen okos kutyája van. Azért a juti falat is motivál, de próbálok úgy tenni, mintha miatta tenném :)
Esténként összebújunk a kanapén és filmet nézünk, kapunk pocak simit és popó vakarást, olyankor néha mosolyogni is szoktam boldogságomban.
Anyukám fõztje a legfinomabb, híztam is már sokat, de szerinte még mindig túl vékony vagyok, ezért néha megpróbálom Stitch vacsoráját is megenni.
Olyankor anyu mérges rám, pedig én csak neki akarok tetszeni... ki érti ezeket az embereket?!
Mindent összefoglalva nagyon jó helyem van itt, már teljesen beilleszkedtem és megszerettem az új családomat, köszönöm, hogy segítettetek otthonra találni!
Majd még jelentkezem kedves volt lakótársak, remélem Ti is gyorsan gazdisodtok, minden jót Nektek és NOÉ-s pótanyukáimnak! :)

Lilo (Szandi)

Én is nagyon köszönöm Nektek Lilot, Vele lett teljes kis családunk! :)

Anita és Stitch
Megosztom a Facebookon