bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Levendula története és a szívféreg!
2017.05.03. Levendulát a Jófogáson látták meg, akit úgy hirdettek, hogy 2 éves francia bulldog eladó 25 000 ft-ért. Egy állatbarát gondolta segít rajta, mert megsajnálta. Gondolta megveszi a és majd keres neki egy új, minden szempontból megfelelõ családot.
Ám a történet nem így folytatódott. Kiderült a kutya nem 2 éves, hanem legalább 8 éves, és így a gazdisodás esélyei igen-igen romlottak. Tetézve ezt még egy szívféreg pozitív vérvizsgálattal.
Jött a pánik és persze az SOS segítségkérés a fajtamentéstõl.
Magánvéleményemet inkább nem írom le a történetrõl.
Lényeg a lényeg, gazdagabb lett a fajtamentés egy 8 éves szívférges francia bulldoggal, akinek a kezelése anyagilag borzasztóan meg fogja terheli a fajtamentés kasszáját!
Levendula egyébként egy nagyon kedves, mindenkivel probléma nélkül kijön és nagyon igényli az emberi társaságot.
Most még várjuk a szívultranhangos vizsgálatot, utána fog kiderülni hogyan tovább.
A helyzet az, hogy a szívféreg kezelés minden verziója - akár a mûtét, akár a radikális gyógyszeres / injekciós kezelés - igen drága, hosszadalmas és bizony veszélyes.

Arra kérünk támogasd Levendula és a NOÉ Állatotthon kutyáinak szûrését, prevencióját és a fertõzöttek kezelését. Sajnos ez ma már nem luxusbetegség, hanem mindennapi probléma!!

Virtuális örökebfogadással az adatlapján keresztül:
http://bulldogmentes.hu/index.php?pid=1&aid=434

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentésének elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20085023

Közvetlen bankkártyás adományozással, 2 perc alatt, teljesen biztonságosan segíthetsz: http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Paypal: info@noeallatotthon.hu

Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.

EURO számlánk:
11763103-13106883
Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhetõ!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás!
Hálásan köszönjük!


Megosztom a Facebookon