bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Óriási a mi boldogságunk!
2016.11.22. Frannyt már biztos, hogy mindenki ismeri. Õ a mi rozoga kis öreglányunk, aki nem csak öreg hanem sajnos kiderült róla, hogy õ is szívféreggel fertõzött. Az elsõdleges gyógyszeres kezelését megkeztük, de még nagyon hosszú az út a gyógyulásig. A következõ fontos dátum az életében december 10.-e lesz, amikor is orvosi konzultációra megy ahhoz az olasz állatorvoshoz, aki a további kezelését fogja elõirányozni.
Mialatt mi folyamatosan aggódunk a mi kis Frannynkért, derült égbõl villámcsapásként ért minket, hogy lenne egy angyal, aki elsõ körben ideiglenes státusszal magához venné és családi környezetben várhatná a rá váró nagy kihívásokat a szívféreggel való küzdelemben.
Azonnal szervezkedésbe kezdtünk, hogy minnél hamarabb új családjába lehessen, ahol nemcsak az õ angyala Kornelia várta, hanem négy kutya és két macska társ is.

Vasárnapra le is beszéltünk mindent és útnak indultunk.
Megérkezéskor mindenki nagy szeretettel fogadta. Mindenki megszaglászta és konstatálta, hogy mostantól õ is itt fog lakni.

Franny gyorsan felfedezte az összes kutyaágyat és az óriási kertet is. Hazaért.


Most már csak a drukk kell neki, hogy a szívféreggel is meg tudjon küzdeni.

Természetesen minden történésrõl tájékoztatni fogunk Titeket a jövõben is.

Arra kérünk támogasd Franny kutyánk további kezeléseit, mert a neheze neki még hátra van!
Ha támogatni szeretnéd védenceinket akkor azt az alábbi módokon teheted meg.

Virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül:
http://bulldogmentes.hu/index.php?pid=1&aid=391

Közvetlen bankkártyás adományozással, 2 perc alatt, teljesen biztonságosan segíthetsz: http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentésének elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20085023

Paypal:info@noeallatotthon.hu

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhetõ!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük!


Megosztom a Facebookon