bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Wifi hírek, itthon van! :D
2016.11.17. Elõzmények: https://www.facebook.com/noeallatotthon/videos/10154690754969439/
Wifi, a kis francia bulldogunk a múlt héten a semmibõl lett rosszul. Hányással, hasmenéssel kezdõdött, majd szó szerint egy pillanat alatt összeomlott. Már sokkosan, a felborult hõháztartása miatt kihûlve került a mûtõasztalra, ahol életmentõ mûtétet hajtottak végre rajta. A mûtétkor kiderült, hogy egy idegen tárgy okozta a belében a problémát. Sajnos az érintett bélfodor teljesen átcsavarodott és a bél is kihasadt.
De kis Wifi nem adta fel, túl élte a mûtétet és ugyan nem roham léptekkel, de lassan - lassan gyógyulgat. Már kijöhetett a kórházból, mi gondoskodunk róla. Kizárólag extra pépes étet fogyaszthat, azt is csak néhány falatonként. Ráadásul az alap allergiája miatt mindezt hypoallergen tápból. A hõháztartása még nagyon bizonytalan, ezért állandóan melegben kell lennie, sõt még itt is meleg ruhácskában van, hogy a szervezete energiáit teljesen a gyógyulásra tudja fordítani, fûtenie ne kelljen.
Ugyan még nem a régi önmaga, még nem tért vissza a teljes, öntudatos, öntörvényû, akaratos egója, de azért már énekel, kifejezi a nem tetszését, ha nem kizárólag vele foglalkozunk. Nem vagyunk még a gyógyulás végén, de már egy hajszálnyit visszakaptunk a mi kis franszia bajkeverõnkbõl.
Köszönjük, hogy ennyien aggódtok érte, nyomon követitek a sorsát. Köszönjük a támogatásotokat, melyre továbbra is nagy szükségünk van!

Támogathatod Õt virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül: http://www.bulldogmentes.hu/index.php?pid=1&aid=392

Bankkártyás adományozással - gyors, biztonságos, 2 perc az egész:
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentésének elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20085023

Paypal:info@noeallatotthon.hu
A közlemény rovatba érjük beírni: WIFI!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhetõ!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük!


Megosztom a Facebookon