bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Roller egy éve gazdinál!
2016.10.19. Egy éve indultunk el Budapestre, hogy elhozzuk Rollert!
Egy csodálatos délutánt töltöttünk el a NOÉ Állatotthonban és sok kedves embert és természetesen állatot ismerhettünk meg.

A búcsú könnyesre sikeredett! Nem az volt az érzésünk, mikor elindultunk haza, hogy egy szerencsétlen kutyát mentettünk meg egy menhelyrõl. Ehelyett szinte lelkiismeretfurdalásunk volt, hogy Rollert kiszakítjuk egy hihetetlenül szeretetteljes környezetbõl!
Roller szerencsére megkönnyítette a dolgunkat! Úgy tûnt, hogy elsõ perctõl kezdve szerette az új otthonát … és minket is!
Az ortopédiai problémái egyáltalán nem zavarják Rollert. Imád sétálni, játszani, legszívesebben a labdájával játszik. Mindent és mindenkit szeret!
Csilla búcsúzóul azt mondta „mindig mosolyog!”
És ez tényleg így van!

Õ egy álomkutya. Hihetetlenül szeretjük!
Nagyon-nagyon köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy Roller létezik és ilyen jól van! Ígérjük, hogy továbbra is nagyon vigyázunk rá!
Roller természetesen állatorvosi felügyelet alatt áll, rendszeresen járunk fizioterápiára és nyilván rengeteg szeretetet kap! Hiszen õ egy kincs!
Köszönjük a teljes NOÉs Csapatnak, különösen Nicolenak, Csillának és Bettinek, hogy nálunk lehet Roller!
Sok szeretettel üdvözöl benneteket
Johanna, Petra és különösen ROLLER

Megosztom a Facebookon