bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Sanchez most fél szemmel néz a világra!
2016.10.07. Sanchez egy igazi energiabomba, aki mindent megtesz azért, hogy valaki vele foglalkozzon. Sajnos nem értjük miért van még mindig velünk, mert egy igazi jó társ lehetne valakinek, akinek van ideje és energiája erre a kis pörgõgépre.
Sajnos nem tudjuk mi történhetett, de egyik reggel azt vettük észre, hogy a bal szemével nem stimmel valami. Azonnal mentünk is vele az állatorvoshoz.
Az állatorvos megállapította, hogy súlyos szaruhártya fekély van a szemén.
Azonnali mûtéti beavatkozásra volt szükség Sanchez látásának megtartása érdekében. A mûtét során a harmadik szemhéját varrták fel.
Most nagyon kell a drukk, hogy még meg tudjuk menteni a látását erre a szemére.
Jelenleg naponta többször kell csepegtetni a szemét egy speciális szemcseppel és csuriban lévõ kezekkel kell várni a jövõ heti kontrollt.Mostantól tényleg nagyon kell a segítségetek, mert sajnos a fajtamentés kasszája teljesen üres. Az utóbbi idõben sajnos minden gondozásunkban álló kutya igen költséges, hiszen egyikük sem egészséges. Nem beszélve arról, hogy a héten kiderüolt, hogy Príma és Franny is szívféreggel fertõzött. Sajnos ennek a kezelése akár a több 100 000 forintot is elérheti.

Ha támogatni szeretnéd védenceinket akkor azt az alábbi módokon teheted meg.

Virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül:
http://bulldogmentes.hu/index.php?pid=1&aid=382

Közvetlen bankkártyás adományozással, 2 perc alatt, teljesen biztonságosan segíthetsz: http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentésének elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20085023

Paypal:info@noeallatotthon.hu

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhetõ!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük!


Megosztom a Facebookon