bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Bulldogesõt hozott a július!
2016.07.15. Az elmúlt két leforgása alatt 7 segítségre szoruló bulldog került a fajtamentés gondozásába.
A bekerülõ bulldogok száma bennünket is megrémitett, hiszen a karanténhelyeinket azonnal meg is töltötték, hiszen egyikük sem rendelkezett érvényes oltással, sõt egyértelmûen látszódott, hogy egy kíméletlen szaporító leselejtezett egyedérõl beszélünk.
A szukák emlõi majdnem a földig lógnak, mindegyikük alultáplált, a szemeik úsznak a csipában, a füleik be vannak gyulladva, és ezek csak a laikus számára is látható problémák.

Ezeknél a kutyáknál az oltások, a chip és az ivartalanítás mellett gondoskodnunk kell még az egyéb egészségügyi problémákról is, amik nagy része szintén csak mûtéttel orvosolható (Harder-mirigy elõesés, emlõdaganat, sérv :( ).

Az egyszerre nyakunkba szakadt költségek olyan tetemesek, hogy képtelenek vagyunk finanszirozni azokat sajnos, igy a SEGITSÉGETEKRE VAN SZÜKSÉGÜNK !

Kérjük, támogassátok munkánkat, mert nélkületek nem sikerülhet. A legkisebb segitség is hatalmas, ha összeadjuk, mert tudjátok: Sok kicsi, sokra megy ! :)

Hogy hogyan segithettek?

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentésének elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20085023

Közvetlen bankkártyás adományozás:
Paypal: info@noeallatotthon.hu
Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.
EURO számlánk:
11763103-13106883
Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhetõ!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.
Köszönjük!

És hogy kinek van nagy szüksége segitségre jelenleg? Ismerjétek meg új védenceinket:

SzvetlánaApollóniaSzütyõTatyóTarisznyaBuffaloDuda
Megosztom a Facebookon