bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Edna (Zsanett) beszámolója új életéről!
2016.06.30. "Kedves NOÉsok!

Gondoltam néhány hónappal a beköltözésem után, jelentkezem nálatok és mesélek kicsit az új életemről.

A családom nagyon kedves. Gazdi anyut már a hazaúton a szívembe zártam. Gazdi apuhoz előbb hozzá kellett szoknom, de most már őt is szeretem. A kétlábú hugicám szobájából első nap rögtön választhattam magamnak egy saját plüssállatkát.

Négylábú testvéremmel, Spike-al első perctől kezdve jól kijöttünk. Bár eleinte kicsit idegesítőnek találtam, hogy állandóan játszani hívott, de most már én is szeretek játszani. Azt mondjuk még a mai napig nem értem, hogy mi a jó a labda után való rohangálásban…Az is eltartott egy darabig, mire meghódítottam a kanapét, de végül sikerült. Természetesen a többiek idefekhetnek mellém, amíg nem túrnak ki. Az ágyba sajnos nem engednek be, de nem adom fel ilyen könnyen. Az ágyba sajnos nem bújhatok be, de nem adom fel a reményt. Cserébe a kutyaágyban bújtam mindig össze Spike barátommal.Van nekem itt egy óriási kertem, amit napsütésben nagyon élvezek, de képzeljétek el, hogy még esőben is elvárják tőlem, hogy menjek ki oda és intézzem el a szükségleteimet! Ezt eléggé felháborítónak tartom, de mivel úgy tűnik, hogy az új családom tagjainak ez nagyon fontos téma, megpróbálok alkalmazkodni a kedvükért.Az étel itt nagyon finom, de lehetne kicsit több. A gazdiék úgy gondolják, hogy még van mit javítani az alakomon. Ez annyira igazságtalan, Spike sokkal nagyobb adagokat ehet mint én. Azért azt mindig leellenőrzöm, hogy megevett-e mindent, de pechemre neki is olyan jó az étvágya mint nekem.

Egyébként nagyon szeretek autózni. Csak a két autózás közötti séta ne lenne annyira fárasztó, de egy idő után javult a kondim és már élvezni is tudom a dolgot.

Nagyon stresszes hétvégén vagyok túl. Először le kellett ellenőriznem az új szabadonfutó istállót, amibe beköltöztették a család két lovát.Hát mit mondjak, volt ott egy szalagfüggöny, ami nagyon veszélyesnek tűnt, így inkább kipróbáltam a kutyaajtót.

Az istálló után megnéztem a legelőt is és megadtam az engedélyt, hogy Milly és Buddy beköltözzön..Ettől teljesen kipurcantam!
Sajnos nemrégiben elvesztettem szeretett társamat, Spike-ot, amitől nagyon szomorú lettem. Gazdiék úgy gondolták, hogy egy új bajtárs majd újra jókedvre derít és kerestek nekem egy új legjobb barátot. Szerelem volt első látásra.Séták során még mindig előfordul, hogy túlhajtom magam, ezért kaptam a családomtól egy saját kutyakocsit, amibe beülhetek, ha már nem bírok tovább menni.Amint látjátok, jól vagyok, még akkor is ha néha kicsit stresszes az életem.

Üdv, Edna"


Megosztom a Facebookon