bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Grammi is révbe ért!
2016.06.24. Grammi hosszú utat tett meg új családjáig, de az első beszálmoló alapján úgy tűnik minden a legnagyobb rendben.

"Leírhatatlanul jó volt, őt végre élőben látni. Amikor Grammi kiszállt a transporterből először megszaglászott mindkettőnket. Úgy gondoljuk, hogy azonnal tudta, hova tartozik ezentúl. Utána megismerkedett leendő lakótársával, angol bulldog kan kutyánkkal, Pacával, akit szintén a NOÉ Állatotthontól fogadtunk örökbe még 2009. novemberében.

Ez az ismerkedés teljesen zökkenőmentes volt.

A hazaúton gazdi-anyu ölében pihent. Végig aludta az egész utat, kivéve a három pihenőt, amelyeknél semmi probléma nem adódott. 4 óra autózás után végre hazaérkeztünk és Grammi birtokba vehette új birodalmát. Nagyon kedves kutya, lépten nyomon követ minket, bárhova is megyünk, konyha (amit máris kinevezett kedvenc helyiségének) vagy WC, egyszerűen mindig ott akar velünk lenni.
Úgy döntöttünk, hogy Grammit átnevezzük Emmára. Valamiért úgy gondoljuk, hogy erre jobban hallgat. Természetesen szinte semmit sem tud. De ahhoz képest, hogy egy napja érkezett, máris sokat tanult.
Emma szobatiszta, második nap a pórázon már nagyobb biztonsággal közlekedett. Az ételt még nagyon habzsolja, ezen még van mit javítani. Reggel rávetette magát a péksütis zacsira, de még időben sikerült közbelépnünk. A bevásárló zacskókat és szemetes zsákokat is biztonságba kell előle helyeznünk.
Az éjszakát végigaludta és most éppen a kanapén fekszik és rágcsálja Paca kötelét. Paca egyébként még eléggé szkeptikus, de szerintem hamar megszokja az új családtagunkat.”

Megosztom a Facebookon