bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Boldog gazdis beszámoló Rollerről!
2015.12.09. Kedves Noés csapat!

Amikor először megláttuk Rollert, azonnal beleszerettünk. Persze, hiszen kölyök volt és azok mindig aranyosak és imádni valók. Nyomon követtük a történetét és mindig nagyon izgultunk, ha műtétje volt, a közelünkben élő német önkéntes mindig nagyon készségesen informált minket az eseményekről.Amikor eldőlt, hogy örökbe fogadjuk Rollert, természetesen tűkön ülve vártuk az előtte még elvégzendő második és harmadik műtétet. Annyira boldogok voltunk, amikor minden műtéten túl volt. Nagyon nagy harcos ő.
Amikor megkértek minket, hogy személyesen menjünk el Rollerért az Állatotthonba, nem haboztunk sokáig, hiszen nagyon sok megbeszélni való volt a további vizsgálatokra, kezelésekre vonatkozóan. Rollerért bármit megtennénk.
Nagyon izgatottak voltunk, amikor elindultunk az igencsak hosszú útra. Kb. 9 órás autózás után végre megérkeztünk a Noé Állatotthonba, ahol kedves fogadtatásban volt részünk és körbevezettek minket a körülményekhez képest szuper menhelyen (hú hát legszívesebben még több állatot örökbe fogadtam volna).
Másnap végre találkozhattunk Rolival. Mikor először megpillantottuk élőben, teljesen meglepődtünk, hogy milyen sokat javult a járása. Egyszerűen fantasztikus volt. Hazafele az autóban egy hangját sem hallottuk, teljesen nyugodtan elvolt.
Új otthonába érkezve, először szemügyre vette az új kertjét.

A másik kutyánkkal, Pauline-vel azonnal játszani szeretett volna, de ő még nem igazán tudta mire vélni az új jövevény próbálkozásait. Mostanra viszont már megszokták egymást.

Roller igazi fiú kutya módjára megemeli a lábát ha megjelölt valamit és bulldogra jellemző akaratos természetű. Voltunk már vele állatorvosnál is, ahol azért kicsit félt, de szuper állatorvosunk van, aki mindenben támogat minket és megérti, hogy Roller soha nem lesz teljesen „tökéletes” bulldog. Mindent megtesz majd érte, amit tud és ha elakad valahol, akkor szívesen egyeztet a Rollert eddig kezelő magyar állatorvosokkal. Szóval úgy érezzük, hogy nagyon jó kezekben vagyunk nála.
Folytatjuk a fizioterápiát is, amit Magyarországon elkezdtek. Hát mit mondjak, a fizioterapeuták többsége teljes mértékben ellenezte és megtagadta Roli kezelését, miután elmeséltük nekik a történetét. Végül szerencsére mégis találtunk egy fiatal terapeutát, aki jól megmasszírozza Rollert.
Amikor sétálni megyünk – persze mindig csak kis köröket – teljes extázisban van, annyira élvezi és örül mindennek. Annyira jó látni, hogy milyen életöröm van benne. Mindent megteszünk, hogy ez az életöröme megmaradjon neki.Nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen szuper kutyát kaptunk és szeretnénk még egyszer szívből megköszönni a Noé Állatotthon csapatának, hogy ilyen jól gondját viselték Rollernek!"Megosztom a Facebookon