bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Plüss bulldogot karácsonyra? Licitre fel!
2015.12.03. Hellósztok bulldog pajtik... nagy elhatározásra jutottam így karácsony közeledtével.... lemondtam egy remek fekvőhelyről, amit Apáék igazából azért vettek, mert imádják a bulldogokat,de én szuperül tudtam aludni is rajta....

Viszont hallottam, hogy vannak olyan bulldogok, akik nem ilyen szerencsések mint én...ezért gondoltam, van elég ágyam, ahol alhatok..lemondok most a rászorulók javára erről a nagy plüss bulldogról.

A célom az, hogy ezzel a licittel Álca gyógykezelésére gyűjtsek és a még nem gazdásodott bulldog barátaim számára, hogy kicsit nekik is szebb legyen a karácsonyuk!

Szóval várom azoknak a jelentkezését, akik Apáékhoz hasonlóan gyűjtik a bulldogos relikviákat...nyomjuk meg közösen ezt a licitet minél magasabbra...ajándékozzatok PLÜSS kutyát karácsonyra.. mert hát ÉLŐT NEM SZABAD! Erről részletesebben itt olvashatsz!Szóval szenvedélybetegek figyelmét kérjük! Egyszeri lehetőséget kínálunk számotokra, amikor kivételesen nemhogy megbocsátható, hanem kifejezetten javallott a szenvedélyek szabadon eresztése. (Persze tudjuk, ahogy Ti sem, úgy mi sem szenvedünk ebben a szenvedélyben, hiszen MINDEN PERCÉT ÉLVEZZÜK!!! :) )Ráadásul egyből két mániát is előránthattok a tarsolyból:


1. Először is a játékszenvedélyt, hiszen itt most kérem licitálni lehet, mit lehet, kötelező az árat minél magasabbra és magasabbra és magasabbra srófolni! „Drágám, de hát ez csupa jótékony célra megy, a tündéri röfipofik megsegítésére, tulajdonképpen csakis ez a cél lebegett a szemem előtt, úgyhogy ez igazából nem is vásárlás, hanem teljesen önzetlen humanitárius cselekedet… ”.

2. Másodszor pedig vészesen közeledik a karácsony, és nincs is jobb meglepetés egy bulldog imádónak, mint hogy már meglévő akár több darabból álló bulldogos gyűjteményét egy ilyen óriási plüss bulldoggal gyarapítsa, melynek ára pedig 100%-ig jó ügyet fog szolgálni, ugyanis drága Álcánk nem olcsó orvosi kezelésére szeretnénk fordítani a befolyt összeget.

A licit 5000Ft-ról fog indulni és határ a csillagos ég!!!! :D

Drágáim, licit re fel!

Lictálni facebookon tudtok a cikkünk alatt illetve az info@noeallatotthon.hu címre is küldhetitek az aktuális remélhetőleg legnagyobb ajánlatot ;)A licit 2015. december 4. és 12.-e között tart, szóval nem árt végig figyelni és követni az összeg alakulását, nehogy lecsússzatok erről az óriási bulldogról! ;)


Megosztom a Facebookon