bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Álca, avagy olcsó húsnak híg a leve.....
2015.11.04. A cikket azzal kezdeném, hogy kérek mindenkit, NE VÁSÁROLJON SZAPORÍTÓTÓL kiskutyát.
Álca múlt héten került a fajtamentés gondozásába. Ő egy 5 hónap körüli francia bulldog keverék kan kutya, aki egy felelőtlen és átgondolatlan szaporítótól történt vásárlás áldozata. Bekerülése előtt egy héttel vásárolták több tízezer forintért francia bulldognak egy állatvásáron. Az öröm nem tartot sokáig, ugyanis az ismeretlen eredetű kiskutya indokolatlanul elkezdett fosni. A család még orvoshoz is ment vele, de mivel ez a probléma nem rendeződött egyik napról a másikra, így egy héttel a kutya családhoz kerülése után jött a telefon, hogy nekik ebből elegük van és nem kell tovább nekik a kutya. A magánvéleményemet nem írnám most itt le mert nehezen találnék rá olyan szavakat amiket a nagyközönség is olvashatna. Tehát Álca életének következő állomása a fajtamentés lett. Hozzánk kerülésekor jött a hideg zuhany, mert Álcának nem csak az volt a baja, hogy több mint egy hete véres széklete van. A melső lábai el vannak torzulva, a fejformájából kiindulva erős a gyanúnk arra, hogy lehet, hogy a kutya vízfejű, vagyis szellemi fogyatékos. Erre már csak hab a tortán, hogy Álca nem is francia bulldog, hanem egy szaporító által gyártott francia bulldog szerű kis lény.
Jelenleg szigorú orvosi felügyelet áll, míg gyomorproblémája nem rendeződik, utána pedig megkezdjük a többi problémájának a kivizsgálását is.
Tehát most ott tartunk, hogy a kiskutyát megvették több tízezer forintért, már ők is gondolom költöttek rá, valamint a hozzánk kerülése óta is több tízezer forintba került már a kezelése és hol van még a vége.Álca orvosi költségei nagyon sokba fognak kerülni. Kérjük, aki teheti támogassa kis bulldogunk gyógyulását:
Virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül:
http://bulldogmentes.hu/index.php?pid=1&aid=363

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentésének elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20085023

Közvetlen bankkártyás adományozás: http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu

Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.
EURO számlánk:
11763103-13106883
Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.
A megjegyzésbe kérjük írjátok bele ÁLCA.

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Köszönjük!


Megosztom a Facebookon