bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Szemezz velünk jövõre is :D
2015.10.07. Be vagy táblázva? Tele van a naptárad? Szükséged lenne valamire, ami felvidít (és nem hízol tõle és a fogaidat sem teszi tönkre :))? Esetleg ismersz olyat, aki ilyen helyzetben van?

Megvan a megoldás: a telezsúfolt naptár mellõl rádmosolygó csacsi! Vagy kutya, cica, nyuszi, róka, liba és cukibbnál cukibb társaik. És a szívmelengetõ érzést fokozza a tudat, hogy a naptár megvásárlásával õket (és adott esetben kevésbé fotogén barátaikat) támogattad. Nos? :)

Persze ha jó dolgod van és amúgy sem stresszel a naptárad látványa, akkor is felemelõ érzés ám egy ilyet nézegetni!
Ideális (akár karácsonyi – tessék elõre gondolkozni! :P) ajándék bárkinek. Kifejezetten ideális dolgozóknak, cégeknek, hiszen a társadalmi szerepvállalás mintapéldája ez, amellett, hogy praktikus felszerelés egy irodában. Cégeknek számlát is kiállítunk! Ha a cégednél te vagy a felelõs az irodaszerek beszerzéséért, végy példát az állott sörrõl és ne habozz! ;)


Asztali naptár:


- 54 lapos (12+1 kép),
- fóliázott,
- NOÉs logóval ellátott talp
- méret: 140 x 295 mm.

Ára: 1.600 Ft

A naptár ITT tekinthetõ meg!

A naptár megvásárolható a WEBSHOP-ban, vagy személyesen az állatotthonban.

5 naptár vásárlása esetén egy ajándék szilikon karkötõt, 10 naptár vásárlása esetén egy ajándék NOÉs bögrét adunk :)Falinaptár:

- 12+1 lapos,
- fóliázott,
- A3 méretû.

Ára: 2.000 Ft

A naptár ITT tekinthetõ meg!

A naptár megvásárolható a WEBSHOP-ban, vagy személyesen az állatotthonban.

3 naptár vásárlása esetén egy ajándék szilikon karkötõt, 6 naptár vásárlása esetén egy ajándék NOÉs bögrét adunk :)Nagyon szépen köszönjük a támogatást!


Megosztom a Facebookon