bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Jó lenne egy váltás táska? Akkor licitálj MOST egy bulldogos táskára!
2015.09.09. Szenvedélybetegek figyelmét kérjük! Egyszeri lehetőséget kínálunk számotokra, amikor kivételesen nemhogy megbocsátható, hanem kifejezetten javallott a szenvedélyek szabadon eresztése. (Persze tudjuk, ahogy Ti sem, úgy mi sem szenvedünk ebben a szenvedélyben, hiszen MINDEN PERCÉT ÉLVEZZÜK!!! :) )Ráadásul egyből két mániát is előránthattok a tarsolyból:


1. Először is a játékszenvedélyt, hiszen itt most kérem licitálni lehet, mit lehet, kötelező az árat minél magasabbra és magasabbra és magasabbra srófolni! „Drágám, de hát ez csupa jótékony célra megy, a tündéri röfipofik megsegítésére, tulajdonképpen csakis ez a cél lebegett a szemem előtt, úgyhogy ez igazából nem is vásárlás, hanem teljesen önzetlen humanitárius cselekedet… ”.

2. Másodszor pedig minden nő közös szenvedélyét, a táskák iránti olthatatlan szerelmünket. Ugye?! Mondjátok, hogy nem csak én vagyok megveszve a klassz motyótatyókért!!! „Drágám, nem igaz, hogy már ezer táskám van, kérlek ne túlozz! A legutóbbi népszámlálási adatok szerint csupán vacak 73 darab árválkodik a szekrényben. És különben is, ilyen még egyáltalán nincs, hát ezen bulldog van!!!”

Nos ezalkalommal tehát egy fantasztikus BULLDOGOS TÁSKÁT tudtok megszerezni magatok, az ára pedig 100%-ig jó ügyet fog szolgálni, ugyanis drága Zorallunk nem olcsó lábműtétjére szeretnénk fordítani a befolyt összeget.A licit 5000Ft-ról fog indulni és határ a csillagos ég!!!! :D

Drágáim, licitre fel, higgyétek el, hogy a fenti mondatokkal a drágáitok garantáltan abszolút meg lesznek győzve arról, hogy ez a bulldogos darab mind jótékonysági, mind készlet szinten tartási szempontból N É L K Ü L Ö Z H E T E T L E N!!!

Ja..és majdnem elfelejtettem megmutatni AZT a bizonyos táskát....
nos íme....
tehát akkor LICITRE FEL! ! ! ! ! !

Lictálni facebookon tudtok a cikkünk alatt illetve az info@noeallatotthon.hu címre is küldhetitek az aktuális remélhetőleg legnagyobb ajánlatot ;)
A licit 2015. szeptember 10-20. között tart, szóval nem árt végig figyelni és követni az összeg alakulását, nehogy lecsússzatok erről a szuper kis tatyóról ;)


Megosztom a Facebookon