bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Rollerre ismét nagy mûtétek várnak!
2015.06.28. Roller-t már biztosan mindenki ismeri, hiszen õ a NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtamentõ csoportjának angol bulldog babája. 8 hetesen altatásra adták le, mert fejlõdési rendellenesség miatt nem tudott lábra állni. Minkét könyökében ficam volt, melyet Dr. Boda Attila amint lehetett meg is mûtött. A mûtét utáni elengedhetetlen fizioterápiáját Szentkúti Orsolya, a http://www.dogology.hu/ kutya-fizioterapeutája vállalta, heti 3 alkalommal támogatásként.
Roller a mûtét óta folyamatos orvosi kontroll alatt áll, hiszen a növésben lévõ lábacskáit folyamatosan konrollálni kell.

Sajnos a heti aktuális kontroll után nem kaptunk jó híreket. Mivel mind a két mellsõ làbában olyan súlyos az alkarcsontok különbözõ ütemû növekedése, hogy veszélyezteti a megfelelõ könyökhelyzetet, ami hála a jól sikerült korábbi mûtétnek most jó, így mind a két lábában át kell vágni az egyik csont növekedési zónáját.

Az egyik lábának mûtétjére a jövõ héten kerül sor. Amint a mûtött lába megfelelõen gyógyul, a másik lábát is meg fogja mûteni Dr. Boda Attila.

Roller egy igazi kis hõs, aki az eddigi megpróbáltatásokat is nagyon hõsiesen viselte, nagyon jó beteg. Reméljük a most elõtte álló két komoly mûtétet is ilyen jó fogja viselni és nagyon gyorsan ismét 4 lábon fog szaladgálni.
Mi tudjuk, itt egy újabb NOÉs CSODA van kibontakozóban, ez a kiskutya felnõtt korára teljes, mozgékony, boldog életet fog élni!

Roller mûtétjei, rehabilitációja igen sokba kerül. Kérjük, aki teheti támogassa kis bulldogunk gyógyulását:
Virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül: http://www.bulldogmentes.hu/index.php?pid=1&aid=334

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentésének elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20085023

Közvetlen bankkártyás adományozás: http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu

Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.
EURO számlánk:
11763103-13106883
Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.
A megjegyzésbe kérjük írjátok bele Roller.

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhetõ!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.
Köszönjük!


Megosztom a Facebookon