bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Roller elsõ futólépései!
2015.06.28. Roller a NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog Fajtamentõ csoportjának angol bulldog babája. Fejlõdési rendellenesség miatt mind a két könyökén ficam volt, ettõl a mellsõ lábai összes ízülete rosszul kapcsolódott, össze vissza girbe-gurba volt minden.
Rolle könyökeit megmûtötte Dr. Boda Attila, a mûtét utáni elengedhetetlen fizioterápiáját Szentkúti Orsolya, a http://www.dogology.hu/ kutya-fizioterapeutája vállalta, heti 3 alkalommal támogatásként.
Roller a hozzánk kerülésekor, a mûtét elõtt nem tudott lábra állni. Hála a sikeres mûtétnek és a szakszerû fizioterápiának, na és persze Roller együttmûködésének, akaraterejének és küzdõ egyéniséginek, 1 hónappal az elsõ nagy mûtét után szó szerint fut - szalad. Szinte biztos, hogy szükség lesz még további mûtétekre, de Õ is és mi is bátran állunk elé! Hiszen tudjuk, itt egy újabb NOÉs CSODA van kibontakozóban, ez a kiskutya felnõtt korára teljes, mozgékony, boldog életet fog élni!Roller mûtétjei, rehabilitációja igen sokba kerül. Kérjük, aki teheti támogassa kis bulldogunk gyógyulását:
Virtuális örökbefogadássa az adatlapján keresztül: http://www.bulldogmentes.hu/index.php?pid=1&aid=334

A NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentésének elkülönített bankszámla száma: OTP 11710002-20085023

Közvetlen bankkártyás adományozás: http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu

Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.
EURO számlánk:
11763103-13106883
Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.
A megjegyzésbe kérjük írjátok bele Roller.

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhetõ!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.
Köszönjük!

Megosztom a Facebookon