bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Húsvéti állatságok a NOÉ Állatotthonban 2015.04.05. vasárnap
2015.03.17. Idén is szervezünk NOÉS Húsvéti mulatságot! 2015. április 5-én vasárnap, 11 és 14 óra között várjuk a kicsiket és a nagyokat, állatsimogatóval, kézmûves foglalkozásokkal, arcfestéssel és vetélkedõkkel. Nyuszival, birkával, kacsával, csibével, kecskével és még ezer állattal várunk mindenkit szeretettel!


Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne testközelbõl megismerkedni a Húsvéti ünnepkörhöz kapcsolódó állatokkal. Gondozóink és önkénteseink segítségével lehetõség lesz simogatni nyuszikat, birkát, kecskét, malacot.
Az egész birkanyáj, éléén Felhõvel, Jánoskával várja a simogató kezeket. A kecskék közül Gézu és a csajok, valamint a két rosszcsont Áfonya és Béfonya készülnek a gyerekek szórakoztatására.
Szakember segítségével kézmûves foglalkozások, nyuszi és csibe készítés.

Vállalkozó kedvû gyerekeknek tojáskeresõ verseny, "amit megtalálsz a Tied" jeligére.

Arcfestés, hogy a gyerekek maguk is állatokká változhassanak.

Vetélkedõk gyerekeknek és gyermeklelkû felnõtteknek.További vidám képek a korábbi NOÉs Húsvétokról I T T ! ! !

A Húsvét sajnos nem csak móka és kacagás, rengeteg kisállat kerül ilyenkor bajba a profithajász árusok és a meggondolatlan, felelõtlen kisállatvásárlók miatt.

A Noé Állatotthon Alapítvány idén is Nyuszi-STOP!-ot hirdet. Alapítványunk a korábbi években átvette a megunt húsvéti nyuszikat, kitollasodott kiscsibéket és kiskacsákat, azonban ahogy teltek az évek megdöbbentõ következtetésre kellett jutnunk.Megkérdeztük a vásárlás körülményeirõl azokat, akik állatotthonunkban adták le a húsvétra vett kisállatokat. Legnagyobb megrökönyödésünkre kiderült, hogy a vásárlók tudatában voltak annak, hogy Húsvétra állatot venni nem helyes, ráadásul többségük tisztában volt azzal is, hogy az állatot csak ideiglenesen veszi magához, és eleve úgy tervezte, hogy nem kíván róla élete végéig gondoskodni.

Kiderült, hogy az állatokat leadók kb. 85-90%-a azért vásárolta meg nyugodt szívvel a nyuszikat és egyéb cuki élõ apróságokat, mert tudott róla, hogy több szervezet az ünnepek után átveszi õket. Vagyis pusztán átmenetileg vállalta az állatka elhelyezését és megfelelõ életkörülményei kialakítására sem fektetett hangsúlyt, mivel nem tervezte, hogy végleg megtartja.

Bõvebben a NYUSZI-STOP-ról I T T ! ! ! olvashat!

Szeretettel várunk mindenkit a HÚSVÉTI ÁLLATSÁGOKON a NOÉ Állatotthonban!


Megosztom a Facebookon