bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Megérkeztek az elsõ orvosi hírek Foszlányról!
2015.01.26. Megérkeztek az elsõ orvosi hírek róla az állatkórházból. Az orvosokat is sokkolta az állapota, szinte azt sem tudták hol érjenek hozzá a mindenhol vérzõ, sebe kutyához. Az, hogy pontosan mi áll a betegsége hátterében majd a laborvizsgálatok, a bõrébõl és a sebekbõl vett minták kiértékelése után lehet csak megmondani. Az biztos, hogy a probléma nagyon összetett és nyilvánvaló, hogy nála sajnos már egyáltalán nem elég kideríteni az alapbetegséget, hiszen a felülfertõzõdések, a toxikus hatások miatt egy olyan betegségspirálban van, melyet csak lassan, lépésrõl lépésre lehet megoldani. Amíg várunk a labor, a tenyésztési és a szövettani eredményekre, addig is megkap mindent, hogy az állapota ne romoljon és a lehetõségekhez képest jól érezze magát. Természetesen kórházi kezelésre szorul. A szívverése nagyon lassú, a keringése nem jó, ezért infra lámpa alatt, melegítõpárnán fekszik. Folyamatosan kapja az infúziót, a gyulladáscsökkentõket, fájdalomcsillapítót és erõsítõ szereket. Az, hogy a körmei olyan hosszúak voltak, hogy szinte visszahajolva belevágtak a talppárnáiba, hogy a szemén kezeletlen szárazszem-betegség miatt fekélyek vannak, már szinte tényleg csak hab a tortán.
Szeretném azt mondani, hogy FoszLány nagyon kedves és együttmûködõ, ami bizonyos értelemben igaz is, de sokkal inkább igaz, hogy ez a szerencsétlen kis élõlény belesüllyedt egy apátiába és megadóan várja, hogy a sors merre fordítja a kerekét. Nagyon-nagyon reménykedünk, hogy most már csak a jó irányba foroghat az a bizonyos sorskerék! Egy biztos, ha belenézünk a szemébe ugyan csak néhány pillanatra de ott van az a fény ami miatt küzdünk, nem adjuk fel. Ha Õ szerette volna feladni, akkor megtette volna még mielõtt hozzánk került ... most már viszont együtt küzdünk. Így az "altassátok el" és a "jobb lenne megszabadítani a szenvedéseitõl" hozzászólásokkal nem tudunk és nem is akarunk mit kezdeni!
Angyalok, köszönjük szépen azt a komoly összefogást, támogatást, amit az elmúlt 2 napban Tõletek kaptunk, kapott FoszLány. Ti adtok erõt és lehetõséget, hogy biztos háttérrel induljunk neki FoszLány harcának. Sokan kérdeztétek, a gazda adatait természetesen nem adjuk ki, de a jogi lépéseket Alapítványunk megteszi, hiszen az, hogy Õ ilyen állapotba került egyértelmûen állatkínzás!
Szombat óta megállás nélkül égnek a vonalaink, ömlenek be az érdeklõdõ, aggódó levelek. A türelmeteket szeretnénk kérni, megpróbálunk mindenre választ adni és természetesen rendszeresen hírt adni az állapotáról. A drukk továbbra is nagyon kell, hiszen az állapota továbbra is válságos.Kérjük, továbbra is támogassátok FoszLány kezelését vizsgálatait és gyógyulását.

Közvetlenül virtuális örökbefogadással, az adatlapján keresztül: http://bulldogmentes.hu/index.php?pid=1&aid=327

Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20085023

Közvetlen bankkártyás adományozás: http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu

Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.

EURO számlánk:
11763103-13106883

Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.

A megjegyzésbe kérjük írjátok bele Foszlány.

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhetõ!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !

Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.

Köszönjük!


Megosztom a Facebookon