bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Komé-Dia, akinek a története inkább tragikomédia
2014.12.09.
Komé-Dia egy közel 10 éves francia bulldog szuka, akinek elhelyezésében a Kéz a Mancsért Egyesület kért segítséget. Komé-Dia valószínûleg egy szebb napokat is látott francia bulldog szuka, aki korából adódóan már megtette amit kellett, lehozott annyi almot amennyit csak tudott, de kiöregedvén már nem volt rá szüksége a "gazdájának".

Kora ellenére egy nagyon jó karban lévõ öreglány, aki jól szocializált, mindenkivel nagyon jól kijön és majdnem teljesen szobatiszta. Pórázon szépen sétál és nagyon igényli az emberi társaságot. Egy igazi társra lelhet benne az aki õt szeretné örökbe fogadni.

Tragédia, hogy hogy lehet egy végtelenségig kihasznált kutyát 9 év után egy menhelyre leadni, mert már nem hoz hasznot.

Komé-Dia nevéhez méltóan egy igazi fura szerzet, kacska füleivel és extra hosszú testalkatával.Mindenkinek mosolyt csal az arcára, aki látja.Komé-Diára vár még az ivartalanítás, és csak remélni tudjuk, hogy semmi komoly dolog nem fog kiderülni a mûtét során, tudván, hogy milyen egy ilyen életét megélt francia bulldog méhe... Sajnos emlõdaganatot is találtak a cicijében, így az is eltávolításra kerül a mûtét során.

Kérjük, aki teheti támogassa Komé-Dia mûtéti költségeit!

Virtuális örökbefogadással Komé-Dia profiljánál ITT!!!

Közvetlen bankkártyás utalással
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámlaszámunk:
11710002-20085023

Külföldrõl történõ utaláshoz:

IBAN:HU81 1171 0002 2008 5023 0000 0000
BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.

PayPal utalással
info@noeallatotthon.hu
a megjegyzés rovatba kérjük beírni Komé-Dia!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhetõ!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.

Komé-Dia virtuális örökbefogadással is támogatható ITT ! ! !

Köszönjük!


Megosztom a Facebookon