bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

VakHangya második élete
2014.11.16. VakHangya elhelyezésében egy doktornő kért segítséget, ugyanis VakHangya gazdája kimondta a kutya halálos ítéletét. Altatásra vitte a rendelőbe, mert már öreg, majdnem teljesen vak és beteg is, tehát most már költeni kellene rá. A doktornő kért tőlünk segítséget az öregúr elhelyezésében, mi pedig természetesen segítettünk.
VakHangya második élete tehát elkezdődött. Szegénykém nincs túl jó állapotban. Azon kívül, hogy a szemei borzasztó állapotban vannak, nem tudjuk egyenlőre tudunk-e rajta majd javítani legalább egy hangyányit, ez majd a teljes orvosi átvizsgálás után fog kiderülni. Nagyon sovány is és van jelenleg egy igen csúnya bőrgyulladása is, melyet a doktornő már elkezdett kezelni.Mindezek ellenére az öregúr egy nagyon kedves és szeretetéhes vénség akinek reméljük öreg napjaira fogunk találni egy szerető családot.
Az orvosi kezelése és a szemészeti vizsgálat jövő hét elején lesz, akkor már okosabbak leszünk, hogy hogyan tovább.

Kérjük, aki teheti támogassa VakHangya vizsgálatainak költségeit !

Virtuális örökbefogadással VakHangya profiljánál
VakHangya

Közvetlen bankkártyás utalással
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámlaszámunk:
11710002-20085023

Külföldről történő utaláshoz:

IBAN:HU81 1171 0002 2008 5023 0000 0000
BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

PayPal utalással
info@noeallatotthon.hu
a megjegyzés rovatba kérjük beírni VakHangya!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Köszönjük :)


Megosztom a Facebookon