bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Yukka küzdelmének első lépése
2014.10.17. Yukka a hét elején került a fajtamentés gondozásába. Ez egy szokványos történet lenne, hiszen mi vagyunk a fajtamentés, de Yukka esete eléggé egyedi.

Jelenleg le van bénulva a hátsó felére. A tegnapi napon átesett egy teljes körű ortopédiai vizsgálaton, ahol megvizsgálták a reflexeit és átmozgatták a jelenleg lebénult hátsó lábait is. Sajnos az első hírek, nem annyira jók.
A hátsó lábait érintésre elhúzza ,de határozott mély fájdalom nem váltható ki, ami a tudatosulás elmaradására utal. Reflex vizsgálatkor kóros reflexek válthatók ki ,ami a gerinc önállósodó működésére utal. A pontosabb probléma és állapot meghatározásához MRI vizsgálatra lenne szüksége. Sajnos ez a vizsgálat igen költséges, nagyságrendileg 60 000 Ft, de erre a vizsgálatra mindenképpen szükség van, ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni.


A vizsgálatok során kiderült az is, hogy sem a székletét sem a vizeletét nem üríti akaratlagosan, így amennyiben bárkinél van 4-es méretű gyerekpelenka, ne habozzon hozza el nekünk, hogy ezzel is tudjuk segíteni Yukka komfortérzetének javítását.

Kérjük aki teheti támogassa Yukka közelgő MRI vizsgálatát.

Virtuális örökbefogadással Yukka profiljánál:
http://bulldogmentes.hu/index.php?pid=1&aid=319
Közvetlen bankkártyás utalással
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámlaszámunk:
11710002-20085023

Külföldről történő utaláshoz:

IBAN:HU81 1171 0002 2008 5023 0000 0000
BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

PayPal utalással
info@noeallatotthon.hu

a megjegyzés rovatba kérjük beírni Yukka!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Köszönjük!

Csak Veletek Sikerülhet!


Megosztom a Facebookon