bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Yukka küzdelmének kezdete
2014.10.14.

Yukka elhelyezéséhez és a további kezelések folytatásához a Debreceni Kutyaház Állatotthon kért segítséget.

Yukka 4 éves francia bulldog kan, aki imádja az életet és nagyon szeret mindig a középpontban lenni. Itt még nem is lenne meglepõ a történet, hiszen minden tipikus francia bulldog ilyen, de sajnos Yukka jelenleg a hátsó felére béna.

Már átesett egy gerincmûtéten szeptemberben, de sajnos a mûtét nem hozta meg a várva várt eredményt. Sajnos Yukka nem állt lábra. Ekkor kérték a segítségünket. Yukka megérkezett hozzánk, és a héten már vár is rá egy átfogó kivizsgálás, mely remélhetõleg fényt fog deríteni arra, hogy miért is fókázik ez a nagylegény, aki minden percben szaladna ha tehetné.Kérjük, aki teheti támogassa Yukka vizsgálatainak és esetleges mûtétjének költségeit !

Virtuális örökbefogadással Yukka profiljánál
Yukka

Közvetlen bankkártyás utalással
http://adhat.hu/niok/online-donation/163662

Bankszámlaszámunk:
11710002-20085023

Külföldrõl történõ utaláshoz:

IBAN:HU81 1171 0002 2008 5023 0000 0000
BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.

PayPal utalással
info@noeallatotthon.hu

a megjegyzés rovatba kérjük beírni Yukka!

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhetõ!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.

Köszönjük :)


Megosztom a Facebookon