bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Majdnem bulldogjaink is saját családra vágynak!
2014.04.17. Bár tudom, hogy aki a bulldog fajtamentés oldalára téved, valószínûleg inkább a fajtajegyeket tükrözõ bulldogokat keresi, de van pár olyan gyöngyszemünk, akik bár nem 100%-ig bulldogok, de a szívük-lelkük-agyuk, teljesen ugyanolyan, mint bulldog társaiké. Engedjétek meg, hogy bemutassam Nektek a fajtamentés azon védenceit, akik már több, mint egy éve várják, hogy valaki õket is észrevegye....

Legrégebbi védencünk Gomez, aki elõször 2011-ben került a gondozásunkba. Nagyon hamar gazdira talált, de sajnos a boldogság nem tartott sokáig, mert nem tudott alkalmazkodni és együtt élni a család már meglévõ kutyáival. Visszakerülése óta több mint 2 év telt el, és senkinek nem akadt meg a szeme Gomezen. Természetét illetõen egy igazi energiabombáról beszélünk, aki állandó mozgásban van és nagyon szeret játszani. Egy igazi sportos gazdát keresünk neki, aki akár még futni is magával viszi. A kutyaiskola erõsen ajánlott neki, hiszen nagyon szeret az emberrel dolgozni. Kizárólag egyedüli kutyának ajánljuk.

A második versenyzõnk Legolas, a tacskó testû ám bulldog lelkû keverék, aki szintén lassan 2 éve élvezi a fajtamentés vendégszeretetét. Egy igazi kis bohóc, aki nagyon válogatós mind az emberek mind az állatok terén. Akit szeret, azzal a végtelenségig kedves, de akit nem, az meneküljön. Elnyerni a bizalmát nem egyszerû, de nem lehetetlen. Ha megvan a bizalom, jön, ugrál, hozza a játékát, bármit megtesz, csak, hogy vele foglalkozzanak. Sajnos a válogatós természetén kívül, elég komoly problémai vannak a hátsó lábaival is. Többször fordult már elõ, hogy Medrol kúrára volt szükség ahhoz, hogy ismét 4 lábon közlekedjen. Tudom, hogy nem õ a világ legszebb kutyája, de egy igazi társsá tudna válni õ is, ha megtalálja szeretõ családját.

Végül pedig ismerjétek meg Piggyt, akit 6 év után saját gazdája adott le a fajtamentésnek. Piggy egy igazi amazon. Nem riad meg senkitõl és semmitõl. Ha kell bárkivel felveszi a kesztyût. Nem gondolkodik, hanem cselekszik. Az embereket nagyon szereti, de a kutyák között nagyon válogat. Imádja a gyomrát és a hosszú kíméletes sétákat. A hátsó lábai neki sem túl jók, így nagyon oda kell figyelni a súlyára. Õ is közel 1 éve a fajtamentés gondozásában van, és nem értem miért nem akadt meg még a szeme senkinek a kis hordó testén.

Ha bárki támogatni szeretné õt vagy bármely másik védencünket, az megteheti virtuális örökbefogadással vagy a projekt elkülönített számlaszámára történõ utalással:

OTP 11710002-20085023


Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhetõ!!!!! Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.

Vagy közvetlen bankkártyás adományozással:

http://adhat.hu/online/adomany/56790

Köszönjük a segítséget :)

Ha egyetértetek céljainkkal, munkánkkal, akkor ne felejtsétek, itt az adóbevallás ideje. Nektek csak egy perc, nekünk a túlélés! Ugye idén sem felejtkeztek meg rólunk?

NOÉ Állatotthon Alapítvány - Magyarország legnagyobb állatotthonaAdószám: 18169696-1-42

Megosztom a Facebookon