bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Segítsünk együtt Nebáncsvirágnak!
2014.04.07. Nebáncsvirág a NOÉ Bulldog fajtamentésének legújabb védence. 5 év körüli, kölyökgyártásra használt szuka, aki kiszolgálta idejét és feleslegessé vált. Általános állapota sem mondható fényesnek, hiszen tele van a teste szõrhiánnyal és a bal szemével is komoly problémák vannak. Nagy valószínûséggel erre a szemére nem is lát. Azt már meg sem említem, hogy oltásai sincsenek.Az állatorvosi vizsgálatok és a szemészeti vizsgálat után már remélhetõleg sokkal okosabbak leszünk. Sajnos az is elõfordulhat, hogy a beteg szemét el kell majd távolítani.

Mindig meglepõdöm azon, hogy egy ilyen sokat szenvedett kutya még mindig tud bízni az emberben. Nebáncsvirág a végtelenségig kedves az emberekkel és nagyon igényli a törõdést. Az utóbbi idõben rengeteg speciális kezelésre szoruló, hosszan tartó kórházi felügyeletet igénylõ bulldog került a gondozásunkba, és az állatorvosi költségeink az egekbe szöktek.
Ha bárki támogatni szeretné õt vagy bármely másik védencünket, az megteheti virtuális örökbefogadással vagy a projekt elkülönített számlaszámára történõ utalással:

OTP 11710002-20085023Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhetõ!!!!! Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.Vagy közvetlen bankkártyás adományozással:

http://adhat.hu/online/adomany/56790

Köszönjük a segítséget :)

Ha egyetértetek céljainkkal, munkánkkal, akkor ne felejtsétek, itt az adóbevallás ideje. Nektek csak egy perc, nekünk a túlélés! Ugye idén sem felejtkeztek meg rólunk?

NOÉ Állatotthon Alapítvány - Magyarország legnagyobb állatotthonaAdószám: 18169696-1-42

Megosztom a Facebookon