bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

MadMax segítséget kér!
2014.04.02. Sziasztok!
Én MadMax vagyok. 2014. január 31-én találtak állatbarátok kikötve a Népligetben. Nagy szerencsém volt, mert megtalálásom napján egybõl a NOÉ Bulldog fajtamentéséhez kerültem. A hely és az ellátás szuper, de sajnos nagyon beteg lettem. Elkezdtem fosni, túlestem több antibiotikumos és egyéb gyógyszeres kúrán, de sajnos az állapotom nem javult.
Elvégeztek rajtam rengeteg vizsgálatot és több tesztet is, melyek igen drágának számítanak, de mivel az orvosok is és a lányok is nagyon kitartóak, ezért addig nem nyugodtak, míg ki nem derítették mi a bajom. Az utolsó vizsgálat egy bélbiopszia volt, mely kimutatta, hogy egy különleges betegségem van, melynek hivatalos neve: fehérjevesztéses enteropathia.
Ennek kiderítése több hétbe, több vizsgálatba és sajnos rengeteg pénzbe került, így a fajtamentés egyébként is majd hogy nem üres kasszája mostanra teljesen kiürült. A speciális betegségem természetesen speciális táplálást is igényel. Mostantól kizárólag Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat tápot ehetek, ami szintén nagyon drága, így ha bárki szeretne engem támogatni, akkor már azzal is segít, ha a lányok helyett megveszi nekem ezt a tápot.


Támogatni virtuális örökbefogadással vagy a projekt elkülönített számlaszámára történõ utalással is tudtok:

OTP 11710002-20085023Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhetõ!!!!! Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.

Vagy közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Köszönjük a segítséget :)

Ha egyetértetek céljainkkal, munkánkkal, akkor ne felejtsétek, itt az adóbevallás ideje. Nektek csak egy perc, nekünk a túlélés! Ugye idén sem felejtkeztek meg rólunk?

NOÉ Állatotthon Alapítvány - Magyarország legnagyobb állatotthonaAdószám: 18169696-1-42Köszönjük!

Megosztom a Facebookon