bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Út a kerti buditól a kanapéig!
2014.03.11. Taverna története 2014. januárjában kezdõdött. Hajdúnánáson találták egy használaton kívüli kert budiba, ahová befészkelte magát. A háziaknak csak az tûnt fel, hogy nyitva az árnyékszék ajtaja, amikor megnézték, hogy milyen szellem nyitogatja, akkor találtak rá szegénykére. Gyakorlatilag annyi ereje sem volt már, hogy talpra álljon. Így került be a gyepmesteri telepre és onnan egyenesen az állatorvosunkhoz.
Taverna bekerülésének története
Elfekvõ állapotban volt, és csak a gyors orvosi segítségnek volt köszönhetõ, hogy mostanra õ is boldog és kiegyensúlyozott életet élhet saját családjában.


Két hónapot töltött nálunk és múlt hétvégén beköltözhetett egy korábbi örökbefogadónk otthonába, ahol már várta egy angol bulldog lány és egy gyönyörû masztiff fiú.

A gazditól az alábbi levelet kaptuk, mely Tabita, mert ezt a nevet kapta új családjánál, elsõ napjait írja le.
"Jelentem rendben hazaértük, Tabi (nálunk a Tabiba nevet kapta a keresztségben) nagyon gyorsan beilleszkedett, már a kocsiból is magától szállt ki.
Elsõként Dariussal ismerkedett meg, aki azonnal elfogadta, olyan természetesen viselkedik vele, mintha mindig itt élt volna. Sikerült elkapni egy képen, amint épp az "ölébe" hajtja a fejét.
Tabi érkezését Floró átaludta a házban, szokásához híven. Az elsõ nagy találkozást sikerült megörökíteni.
Egy gyors ebédet követõen szinte egész nap kint voltunk, mivel csodásan kisütött nálunk is nap. Délutánra azért egy kicsit megpilledt, egy kicsit szunyókált az ölemben.
Tabi csodásan viselkedik, hívásra már jön is és délután már házõrzõi képességeit is megcsillogtatta.
Florónak még fel kell dolgoznia, hogy vége az egyedüli királynõségének, így a békesség kedvéért elszeparáltan alszanak.
A nap történéseinek köszönhetõen már mindenki kidõlt és durmol.
Azért Floró arcát látni kellett volna, amikor meghallotta Tabit horkolni - úgy nézett rám, mint aki azt mondja, hogy "nemár így nem lehet aludni". Megjegyzem õ hangosabban horkol...
Tabi lefekvés elõtt vett egy gyors fürdõt, amit nagyon jól tûrt, masszírozás közben szerintem simán elaludt volna. Még a hajszárító sem zavarta."

Légy nagyon boldog Öreglány!

Ha egyetértetek céljainkkal, munkánkkal, akkor ne felejtsétek, itt az adóbevallás ideje. Nektek csak egy perc, nekünk a túlélés! Ugye idén sem felejtkeztek meg rólunk?

NOÉ Állatotthon Alapítvány - Magyarország legnagyobb állatotthona
Adószám: 18169696-1-42
Köszönjük!


Megosztom a Facebookon