bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

A Lányok, a Lányok, a Lányok Angyalok!
2014.02.19. A Lányok, a Lányok a Lányok Angyalok! Hangzik fel a Csárdáskirálynõ minden egyes elõadásán. Nincs ez másképp nálunk sem a NOÉ Bulldog fajtamentésénél, hiszen a gazdikeresõ lányok valóban angyalok.
Nem is kezdhetném az angyali sort mással, mint Alinával. Alina (munkanevén: Gomba) egy 6 éves leadott angol bulldog
szuka, akit az elsõ napokban eléggé megviselt a menhelyi környezet. Mostanra már feloldódott az õ maga módján. Mindenkivel nagyon jól kijön, de utál kint lenni a levegõn. Ha tehetné a nap 24 óráját a fûtött helyén tölteni. Így olyan családot keresünk számára, aki biztosítani tudja a napi 24 órás hentergést a kanapén. Természetesen nem hátrány, ha mindig van valaki, aki álomba simogatja.
Második angyalunk, (halkan jegyzem meg, azért van, mikor belebújik a kisördög) Aida, a szintén 6 éves angol bulldog hölgy, akiben túlteng az energia. Egy igazi labdamán, akiben ott tombol a zsákmányösztön. Amit megkaparint, azt mi soha többet nem látjuk eredeti formájában.
Aida természete már nem olyan tökéletes, hiszen nem nagyon szereti a kutyatársaságot. Ezt ellensúlyozván viszont egy pillanat alatt bele tud simulni az ember ölébe a maga 25 kg-val.
Harmadik angyalkánk Trinity, aki egy vidéki szaporítótól menekült. Hetekig küzdött egy fránya köhögõs megfázással, de köszönhetõen a megfelelõ orvosi ellátásnak most már jól van. Õ egy igazi kis zabagép. Bármit és bármilyen mennyiségben képes megenni, és minden egyes finom falatot képes kiszagolni. Õ is szereti a kutyatársaságot, de természetesen vannak olyanok, akiket kifejezettem nem
kedvel. Igényli az odafigyelést és õ is nagyon szeret ölbe mászni.Az angol angyalok után nincs vége sornak, hiszen francia angyalkáink is vannak, akik nagyon vágynak egy szeretõ családra.

Toulouse és Nantes rossz tartási körülményeik miatt kerültek hozzánk. A szörnyû tartás szerencsére
nem viselte meg túlságosan a lelküket, így egy pár nap elteltével már nagyon otthonosan érezték magukat nálunk.
Toulouse egy fiatal pörgõs kislány, aki állandóan akcióban van. Jön, megy, intézkedik és figyelemmel kíséri a menhely minden történést. Ám amint leguggol mellé valaki, egy igazi kiscicává válik.Nantes higgadt és megfontolt. Mindent kétszer átgondol, mielõtt cselekedne.Mindketten jól kijönnek más kutyákkal, de természetesen ha kell megvédik magukat.

Végezetül nem is tudok mit írni, csak annyit, hogy hajrá-hajrá találjátok meg a hozzátok leginkább illõ Angyalt!

Jelentkezni az orokbefogadas@bulldogmentes.hu email címen lehet.

Ha nincs lehetõséged örökbe fogadni, de szereted a bulldogokat, különbözõ formában támogathatod õket.

A Bulldogmentés elkülönített bankdszámla számára történõ utalással:

Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20085023

Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 5023 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.

EURO számlánk: 11763103-13106883

Külföldrõl történõ utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kõrösi Csoma sétány 6.

A NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával vagy SMS küldéssel:
Hívd a 13600-as telefonszámot, majd az automata bejelentkezése után add meg a kiválasztott szervezet kódját (63)! Egy telefonhívás értéke 250 Ft. (ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára)

Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.

Vagy közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

És az egyik legfontosabb: Közeledik az adóbevallás. Nektek csak egy perc, nekünk a túlélés! Ugye idén sem felejtkeztek meg rólunk? Hamarosan indul az adó 1 %-os kampányunk, de már most érdemes megjegyezni:

NOÉ Állatotthon Alapítvány - Magyarország legnagyobb állatotthona
Adószám: 18169696-1-42

Köszönjük Angyalok :)

Megosztom a Facebookon