bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

2013-as Bulldog Beauty Show Velencén
2013.05.23. Idén májusban, Magyarországon került megrendezésre a World Dog Show 2013. A 4 napos rendezvényre a Noé Állatotthon fajtamentõ projectjei is meghívást kaptak, hogy minél több embernek bemutathassák tevékenységüket és mindennapi munkájukat.

A rendezvénysorozat keretein belül került megrendezésre az egyedülálló szervezésû Bulldog Beauty Show, mely a hobby célra tartott bulldogosokat hívta meg egy egész napos bulira, a velencei tó partjára.

Erre az eseményre meghívást kapott a Noé Állatotthon Bulldog fajtamentõ csapata is.

Itt szeretném megköszönni mind a BulldogPiknik, mind a Hungary Bulldog Section szervezõinek a meghívást, és azt, hogy a nevezési díjak egy részével támogatják a fajtamentés munkáját.

Na de térjünk rá a nagy esemény részleteire.

A reggel még készülõdéssel telt, sátrak és ringek felállítása, serlegek elhelyezése.Délelõtt a pedigree-s kutyák bírálata zajlott, eközben pedig folyamatosan érkeztek a hobby bulldogosok, akik a nevezés után türelmetlenül várták, mikor mutathatják meg, hogy nekik van a legszebb kutyájuk.

A bírálatok 4 óra körül kezdõdtek. A két bíró nem volt más, mint Bárdosi Sándor birkózó és Nick Árpád erõmûvész.
A nevezett kutyák több kategóriára lettek szétbontva, így a bíróknak igen nehéz dolga volt.

Legnagyobb örömünkre, több, korábban tõlünk örökbe fogadott bulldog is volt a mezõnyben.
Nagy büszkeség ez nekünk, hiszen rajtunk kívül õk is meglátták a szépséget és a különlegességet bennük.

Ott volt Florasept, aki 2009-ben a gyáli szaporítóteleprõl került a gondozásunkba több társával együtt.

AkkorMostÕ a nyílt angol bulldog szukák kategóriában a 4. helyet érte el.

Szintén ebben a mezõnyben indult Alíz, a süket angol bulldog lány, aki az igen szoros mezõnyben a 2. helyen végzett.
A veterán francia bulldog szukák között indult a mi Szelencénk, aki hozzánk kerülésekor még a saját árnyékától is megijedt, nem ismerte sem az emberi érintést sem a pórázt. A gazdás hónapoknak hála, mostanra egy gyönyörû kiállású, labdamán bulldog lány lett belõle, aki a saját kategóriájában az elsõ helyen végzett.Nagyon büszkék vagyunk rájuk és a gazdáikra is.Végezetül pedig következzen egy-két pillanatkép.


Megosztom a Facebookon