bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

5. NOÉs találkozó és örökbefogadó nap!
2013.04.04. 5. NOÉs találkozó és örökbefogadó nap!
2013. április 14-én vasárnap 10:00 és 15:00 óra között
Helyszín: NOÉ Állatotthon Budapest, 17. kerület, Csordakút utca végeAz 5! az már hagyomány!!!! :D Szóval:
Idén immár 5. alkalommal rendezzük meg a már hagyományos NOÉs találkozót és örökbefogadó napot a NOÉ Állatotthonban.

Szeretettel várjuk a korábbi évek virtuális és valós örökbefogadóit, legyen szó bármilyen állatkáról.

Igaz, hogy minden évben a legnagyobb élményt a korábbi védenceink viszontlátása és az új családok egymásra találása jelenti, de természetesen idén is rengeteg programmal várjuk a hozzánk ellátogatókat:

- Örökbefogadás: cicák, kutyák és nyuszik részére - önkénteseink és munkatársaink segítenek a döntésben. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a NOÉ és a speciális projektek örökbefogadási metódusától most sem tudunk eltekinteni, de ez a nap remek alkalom lehet az új családtag kiválasztására.

- Virtuális örökbefogadás: Idén újdonságként lehetõség lesz a helyszínen a virtuális örökbefogadásra is. Tehát, ha a látogatáskor beleszeretsz valakibe, legyen az egy kecske, egy malac, egy ló, kutya, macska, vagy akár Linda a pávián, azonnal örökbefogadhatod (igaz csak virtuálisan). Ezzel támogathatod a kiszemelt védenced ellátását és a NOÉ állatotthon munkáját. Az örökbefogadásról bizonyítékot is szolgáltatunk egy névre szóló oklevél formájában.

- Keverékkutya szépségverseny, NEM csak NOÉs kutyáknak! Nevezni a helyszínen lehet, 11:30-ig! A nevezés díjtalan. Külön kerülnek bírálásra a szukák és a kanok, három korosztályban. A nevezõk számától indítunk új osztályokat. Nevezni nem csak korábbi NOÉs kutyákkal lehet, hanem szabadon bármilyen kutyus nevezhetõ. Sõt, ha van a NOÉ jelenlegi lakói közül olyan, akit szívesen megmutatnál, akivel büszkélkednél, természetesen erre is lesz lehetõség.

- Gyerekprogramok:
arcfestés
kézmûves programok
játszóház

- Próbalovaglás gyerekeknek, a Montevigo Szabadidõ Centrum (montevigo.hu) támogatásával

- Kedvenc - gazdi közös fotózás, a KISALLATFOTO.hu támogatásával. Profi fotósarkunkban fényképeztesd le magad saját vagy NOÉs védenceddel, ezzel is a NOÉ állatotthont támogatod.

- Sport és táncbemutatók, kicsikkel és nagyokkal

- Kutyás bemutató


- Tombola, értékes nyereményekkel - tudjátok nálunk már hagyomány, hogy rengeteg értékes, hasznos, szép és kedves ajándékot sorsolunk ki. Tõlünk senki nem megy haza üres kézzel.

- Még nincs kész az adóbevallásod? A NOÉs napon helyben elkészítik Neked, mindössze 2.000 Ft-ért, mely teljes összeggel az Állatotthont támogatod!

- Jótékonysági könyvvásár. Néhány támogatónknak köszönhetõen, szép, értékes és hasznos könyvek kerülnek szó szerint fillérekért kiárusításra. Gyerekkönyvek, szépirodalom, kötelezõ olvasmányok, krimik és még szakácskönyvek is vannak a palettán. Válogass, olvass és természetesen ezzel is minket támogatsz.

Hatalmas és kitörõ szeretettel várjuk egykori védenceinket - nem kevés, mert az elmúlt 20 évben, több, mint 10.000 örökbeadott állatkával büszkélkedhetünk -, illetve saját állat is hozható, amennyiben jól szocializált, egy évnél frissebb veszettség és kombinált oltással rendelkezik, melyet az állat oltási könyvével kell igazolni. FIGYELEM! Kölyök-növendék kutya, CSAK BEFEJEZETT oltási programmal látogathatja a rendezvényt! Illetve nincs fertõzõ betegsége.

A belépés természetesen ingyenes, de három és négylábúaknak, kizárólag csak oltási könyvvel lehetséges!

Ne feledjétek, nem csak a kutyusok és cicusok várják a kényeztetést ezen a napon, de a gazdasági udvar lakói és lovaink is szívesen fogadják a finom falatokat. Aki õket szeretné kényeztetni, az hozzon magával egy kis répát, almát, káposztát, salátát is.

Tehát, naptárba feljegyezni - alig 2 hét múlva vasárnap: 2013. április 14. - NOÉs találkozó és örökbefogadó nap!

Reméljük már tényleg itt a tavasz, a naptárban már mindenképpen. Még két feljegyzendõ dátum:
- 2013. május 5. (vasárnap) - 6. BoxE.R. Majális és Boldog Bulldog Buli
- 2013. május 12. (vasárnap) - 3. Cicás nap
A részletekkel egy kicsit késõbb jövünk!

Megosztom a Facebookon