bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Beszámoló az 5. BoxE.R. Majális és Boldog Bulldog Buliról
2012.05.18. Régen jelentkeztünk heti beszámolóval, ami lassan inkább már havi lesz. A múlt hétvégét viszont már mindannyian nagyon-nagyon vártuk, hiszen május 13-án vasárnap került megrendezésre az V. Boxer Majális és Boldog Bulldog buli. Már hetek óta készültünk a vasárnapra, napokkal elõtte elkezdtük járni az esõ ûzõ táncot, hiszen mint majdnem minden évben, az elõrejelzés most is esõt jósolt a buli napjára.
A hab a tortán, hogy a szombati napon még 30 fok volt, és alig gyõztük hûteni a kutyákat és magunkat, de a felkészülés a vasárnapra ebben a nagy melegben sem maradhatott el. A kutyák ellátása után a csapat egy része elindult bevásárolni, a többiek terepet rendeztek, okleveleket lamináltak és felállították a másnapi szépségversenyhez a ringeket.

Eljött a várva várt vasárnap reggel. Ébredés után az elsõ dolgom az ablakhoz vezetett, hogy lássam az idõjárást. Örömmel láttam, hogy éppen nem esik. Gyors készülõdés, majd irány a NOÉ. Kis csapatunk már reggel 7-kor tettre kész volt. Az idõ miatt egy kicsit aggódtunk, mert fél 8 körül elkezdett esni. De minket ennél keményebb fából faragtak, ezért esõ ellen egy jó hideg jégkrémmel nyitottuk a napot. Bár a reggeli elõkészületet esõben kezdtük, de mire a vendégek elkezdtek szállingózni, addigra már igazi kutyás idõ volt.


A rendezvény 10 órától volt meghirdetve, de már fél 10 környékén érkeztek az elszánt látogatók. Ekkor még készülõben volt a vizigömbpálya, a gyerekeknek a körhinta, a fõzõsarokban is tüsténkedtek az ebéd elõkészületeivel valamint a webshopos és T-klubos lányok is elkezdték a kipakolást.

A kellemes és esõmentes idõnek hála, szó szerint tömött sorokban érkeztek az emberek bulldogjaikkal és boxereikkel. Nagy öröm volt számunkra, hogy sok tõlünk örökbe fogadott boxer és bulldog is kilátogatott hozzánk, hogy bemutassák, nekik van a legszebb, legokosabb és legjobb kutyájuk.


A szépségverseny kezdete elõtt minden kutyát és gazdát szeretettel vártunk egy kis dogathlon játékra.


Volt palackkerülõ és feldöntõJutalom falat keresõPálcát orral megérintõ


És vízibomba halászó feladat.Ünnepélyesen bemutatásra került Diesel a gerincsérült francia bulldogunk, akinek már el is készült a saját kiskocsija, melyben büszkén feszített és fûzte a csajokat.
Önkénteseink bemutatták az idei év szlogenjével ellátott bulldogos és boxeres pólót, a gyerekeknek pedig arcfestéssel kedveskedtek.


A szépségverseny délben kezdõdött. Három ringben bírálták a nevezett kutyákat.
Két ringben zajlott a boxerek


És egy ringben a bulldogok és keverékek bírálata.

A bírálatok után mindenki vendégünk volt egy tányér csülkös bablevesre vagy egy tejfölös gombalevesre. (Megjegyzem mindkettõ isteni finom volt.)Egyeseknek jutott egy kis sült krumpli is.


Az eredményhirdetés után jött a tombolasorsolás majd a közös tortaevés.

Mint minden rendezvényen, így múlt vasárnap is megemlékeztünk azokról, akik már nincsenek köztünk. Sajnos a lista évrõl-évre egyre hosszabb. (Ez az a lista, ami minden önkéntes szemébe könnyeket csal.)


A nap végén mindenki fáradtan, de elégedetten kezdett neki a pakolásnak. Megint sikerült egy jó kis napot összehoznunk, ahol reméljük mindenki jól érezte magát.

További izgalmas fotókat a majálisról, az alábbi linkeken találtok:
http://www.noeallatotthon.hu/gallery/ESEMENYEK-RENDEZVENYEK/5-BoxER-Majalis-es-Boldog-Bulldog-Buli/

http://www.noeallatotthon.hu/gallery/SPECIALIS-PROGRAMOK/BOXER-FAJTAMENTO-CSOPORT/5-BOXERMAJALIS-ES-BOLDOG-BULLDOG-BULI/

http://gallery.site.hu/u/Cangeszko/5__BOXER_Majalis/

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.435904823106256.115196.219351744761566&type=1

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.410797828953319.99832.100000693163611&type=1

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.310359682373882.70780.100001995587646&type=3

https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.2156794935587.60599.1717917106&type=3


Megosztom a Facebookon