bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Segélykoncert az állatorkért - 2011
2011.09.29. 2011. Szeptember 18. Az átlagember számára egy átlagos nap volt. Egy Noé rajongó számára azonban korántsem, hisz idén ezen a napon rendeztük meg Segélykoncertünket az Állatokért.Vasárnap, reggel 7 óra…

Igen már ilyen embertelenül korán mindenki készen áll a munkára, és várja az instrukciókat, hogy mi lesz a feladata. Miután meghallgattuk az eligazítást, ki - ki elindul a maga dolgára. Van, aki padokat és asztalokat állított fel,míg mások követik õket és a kész asztalokra a zsákokat ragasztják felés van aki plakátokat helyez ki,3 órával késõbb…

Minden kész a vendégek fogadására. A beengedõk elfoglalják helyüket a kapuban és INDULHAT a BULI!
Az elsõ pár ember meg is érkezik, de éppen hogy csak szállingóznak… majd egyszer csak hirtelen akkora tömeg alakul ki a kapuban, hogy nem gyõzzük pecsételni a mancsokat, sõt van, aki annyira belelendül a pecsétnyomásba, hogy a nap késõbbi részében, mikor nem jön épp senki, saját magát vagy a társát pecsételi. Hát ha már a buliról lemarad, ennyi szórakozása had legyen..És akkor kezdõdjön a buli!Elsõ fellépõnk Bátky András meseíró, aki lehetõséget nyújt kis és nagy gyerekeknek egyaránt arra, hogy kedvenc meseszereplõjük bõrébe bújhassanak. A kicsik érdeklõdését hamar felkelti, van, aki sárkány szeretne lenni, van, aki pókember, hercegnõ, vagy pillangó.Néhányan annyira elmélyülnek a szerepükben, hogy arcfestõinknél be fejezik a küldetést és arcukra varázsoltatják az adott kedvenc arcát.Nos már mindenki szuperhõssé, kutyává vagy balerinává esetleg sárkánnyá változott, így a szórakoztató szerepét Náray Erika, Szabó Dávid és Pirgel Dávid veszi át. Mind a hárman a Budapesti Operettszínház mûvészei és a Szép Nyári Nap Neoton musicalbõl adnak elõ részleteket. Itt már a nagyobbak is bekapcsolódnak a buliba. Táncolnak és hangosan éneklik együtt Erikával és a két Dáviddal a Pago Pago-t.Még Popokutya is riszál kicsit.Erikáék után egy újabb, fõként gyerekeknek szóló program következik. A színpadot a Vándorok együttes, interaktív gyermekszínházukkal.A következõ fellépõ, aki tovább fokozza a hangulatot a Mosaique Trio.Ezúton köszönjük Kukuruzsnyák Györgynek - Kuksinak, a remek és felejthetetlen mûsorvezetést, különös tekintettel Sertepertéhez írt dalára, a Sörtepertõ lilahagymával címû szerzeményre, melyet a Mosaique Trióval vitt színpadra.Az események csak úgy pörögnek, az idõ szalad, ha az ember jól érzi magát és a színpadon máris Végvári Eszter.Az õ koncertje alatt ismét táncra perdültek a táncoslábúak.Mindeközben a színpadtól távolabb....

A gyerekek kisvasutaznak vagy mini körhintáznak a Minivdámparkbanvagy szeretgetést igényelnek boxereinktõlA felnõttek vattacukrot majszolnakMegcsodálják a csodálatos kutyaékszereket, körülnéznek webshopunk kínálatában,sütiznek a cicás lányokkalvagy cicás csecsebecséket esetleg zsákbamacskát vásárolnakvagy csak megismerkednek gazdasági udvarunk lakóival.Visszatérve a színpadhoz, feltûnik, hogy kicsit megnõtt a pasik egy négyzetméteren való elõfordulásának aránya… Felnézve a színpadra ezen már nem is csodálkozom, hisz a Sophistic nevû lánytrió vette át a porondot. A nõk tehát élvezik a hangjukat, a férfiak pedig a látványt. Mindenki jól járt.A lányoktól Farkas Zsófi veszi át a stafétát, és õ visz tovább a bulit. A hangulat egyre jobb, egyre bátrabbak az emberek egyre többen perdülnek táncra.

Azt nem mondtam, hogy csak az emberek … A boxerek is szeretik a jó zenét.

Zsófi után tartunk egy kis pihenõt, és megünnepeljük Macskamentõ projektünk születésnapját. A lányok egy éve mûködnek méghozzá igazán sikeresen. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a születésnapjuk alkalmából, a segélykoncert ideje alatt megrendezett Cica örökbefogadó nap alkalmával 19 kölyök és egy felnõtt cicát adtak örökbe.Néhány szerencsés:

Miután a lányok visszavonultak a rivaldafénybõl, a színpadon a Twin City Country Rock Band. És persze a kis pihenõ után mindenki újult erõvel veti bele magát a buliba.

A fél órás buli után ismét egy kis pihi, hisz a Népszigeti kutyaiskola érdekes és izgalmas bemutatója következik.A bemutató után Falusi Mariann lép a színpadra, és a persze a szokásos táncoslábúak, de azthiszem, ezt már említenem sem kell.

Mariann után következik a MyPromo nyereményjáték eredményhirdetése és díjátadása, melyen Popo kutya is aktívan részt vesz. Ezúton gratulálunk még egyszer a nyerteseknek!Mikor mindenki átvette a nyereményét, aJump Rock Band átvette a színpadot. A buli folytatódik.

A fiúk megteremtették az alaphangulatot a tombola kisorsolásához. Sok értékes nyeremény talált gazdára. Többek közt a fõdíj mely a NoaDog - NoaCats által felajánlott kutyás ezüst medál volt lánccal, illetve az www.autouniversal.net/ által felajánlott szélvédõ javítási kuponok, Noés ajándékcsomag, TKlubbos ajándékcsomag és még további nyeremények. Összesen 40 nyereményt sorsoltunk ki.A Tombola kisorsolása után kezdetét veszi újra a buli, és meg sem állunk a nap végéig. Nincs több megszakítás. Utolsók közt az elsõ Tóth Vera, aki nem szeret egyedül fellépni, ezért gyorsan szerez magának egy társat Pokolgép személyében. Azt hiszem Pókot még soha senki nem látta ennyire megszeppenve.

Verát és Pókot Terecskei Rita és Sidlovics Gábor – a Zanzibár együttesbõl – követi a színpadon.A Ritáék koncertje összehozta a speciálisokat is, és együtt rázzák…..és itt a nagy leleplezés..Popokutya valójában lovas :OÉs következzen az utolsó együttes, a Drasztikusok. Nos, már mindenki hulla fáradtra táncolta magát, de a fiúk elérték hogy újra mindenki felpattanjon és bulizzon velük. Ebben segített az a sok „utolsó szám” amit játszottak.

Nos a végére azért õk is elfáradtak, és tényleg eljátszották az utolsó utolsó számot. Ezzel zárult a Noé Állatotthon Segélykoncertje.
Köszönjük szépen annak a közel 1000 Angyalnak, aki itt volt és velünk együtt bulizott. Reméljük Ti is annyira jól éreztétek magatokat, mint mi. Köszönjük a rengeteg adományt, amit kaptunk.
Köszönjük szépen a Fellépõknek, akik jelenlétükkel emelték az esemény színvonalát.
Köszönjük szépen támogatóinknak is, akik segítségünkre voltak abban, hogy ez az esemény létrejöhessen.

Várunk Titeket jövõre is!Hegyesi Andi

Megosztom a Facebookon