bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Sürgõsen ideiglenes befogadót keresünk két mamikának
2011.06.29. Ideiglenes befogadót keresünk, két, élete javát már leélt és megszolgált veterán bulldognak. Valaha Õk is szebbek, egészségesebbek voltak, de miután az ember kifacsart belõlük minden használható dolgot (leginkább a szaporításra gondolok), úgy eldobta, mint a szemetet! Számunkra viszont Õk is fényesen ragyogó kincsek!

Móka mama egy 5 év körüli angol bulldog szuka, akit még áprilisban fajtaszeretõ emberek a XXII. Kerületben az autók közül halásztak ki. Mindkét szemére gyengén lát, mondhatni majdnem teljesen vak. Ennek következtében, sajnos a kutyák társaságát nehezen viseli, ha hátulról közelítenek felé, akkor elég morcos tud lenni. Emiatt pici gyerek mellé sem ajánljuk. Viszont emberekkel végtelenül kedves, egy igazi szeretet bomba. Sajnos nem szobatiszta!
A napokban egyre rosszabbul lett szegény, nehezen vette a levegõt, nem akart enni és kedvtelenül feküdt. Szaladtunk vele orvoshoz, ahol kiderült, hogy tüdõ ödémája van, a mellkasa már tele volt vízzel. Pár napra bent fogták, kapott vízhajtót és elkezdõdtek a vizsgálatok. Kiderült, hogy Mókának bal oldali kamra tágulata van, így élete végéig szívgyógyszerre szorul. Ennek következtében keringési rendellenesség is fellépet nála, ami leginkább a mozgás-koordinációjában nyilvánul meg. Móka, menés közben balra húz, illetve néha meginog. Sajnos elég nehezen viseli a frontokat, a fülledt idõt és a menhelyen lévõ port.
Mindent összevetve Mókának nagyon sürgõsen ideiglenes befogadót keresünk, lehetõleg olyat, ahol pici gyerek nincs, és egyedüli kutya lehet. Mivel nem teljesen szobatiszta, így a legmegfelelõbb egy kertes ház lenne számára, ahol bent alhat, illetve szabadon ki-be járkálhat.
Aki úgy érzi ezekkel a paraméterekkel rendelkezik, és szívesen biztosítana ideiglenes otthont egy kedves öreg maminak, aki egész nap csak alszik jóformán, azt kérem mihamarabb jelentkezzen a 20/341-9600 számon, vagy az info@bulldogmentes.hu e-mail címen.
Akinek pedig módjában áll Móka gyógykezelését, gyógyszereit anyagilag támogatni, az megteheti utalással a 11710002-20085023 bankszámlaszámunkra, a megjegyzésbe kérjük írja bele „MÓKA gyógykezelésére”, vagy pedig virtuális örökbefogadással, melyet Móka adatlapján tehet meg!
Köszönjük!
Másik mamikánk Kalánka, aki 7 év körüli angol bulldog szuka. Õ maga a tökéletesség! Emberekkel, gyerekekkel, kutyákkal nagyon jó a viszonya. Sajnos szobatisztaság téren Õ sem jeleskedik. Kora ellenére jön-megy, érdeklõdik, ismerkedik, bár napja nagy részét õ is az alvásnak szenteli. Hozzánk kerülésekkor elég rossz fizikai állapotban volt. A Demodexbõl már kikezeltük, hátsó futómûve izületes, és mindkét szeme kezelésre szorult. Napról-napra jobb állapotba került, ám amint bejött ez a száraz, poros idõ, úgy a szemének az állapota visszaromlott. Sajnos a menhelyen nem tudjuk õt elkülöníteni olyan helyre, ahol nincs por, így ezért keresünk számára ideiglenes befogadót!
Jelentkezni a 20/341-9600 számon, vagy az info@bulldogmentes.hu e-mail címen lehet! Köszönjük!


Megosztom a Facebookon