bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: Topánka IDEIGLENES BEFOGADÓNÁL!
Nem: szuka
Született: 2018.01.01.

Topánka elhelyezésében vidéki állatvédők kérték a segítségünket.
Már az első fotókon látszódott, hogy Topánka testileg nem 100%-os. Sajnos az egyik hátsó lábán hiányzik a teljes lábfeje.
Nem tudjuk, hogy ez genetikai eredetű lehet, vagy már így született.Persze ez őt semmiben sem befolyásolja. Három lábon közlekedik.
Egy igazi kis cukiság, akinek a bizalmát még el kell nyerni, mert valószínűleg az embertől eddig jót nem kapott. Egyértelmű, hogy többször szült már.
Sajnos a legrosszabb hírt utoljára hagytam. A szívféreg gyorsteszte pozitív lett és már túl van a szív ultrahangon. Az eredmény lesújtó volt. Telis tele van a szíve szívférgekkel, a fertőzöttség a legmagasabb stádiumú. Valószínűleg az egyetlen megoldás a szívféreg eltávolító műtét lesz számára.Ez a műtét meghaladja a 400 000 ft-ot.
Minden bekerülő bulldognak az állatorvosi költségei magasak, de az utóbbi időben egyre több olyan bulldog kerül a gondozásunkba akiknek a költségei meghaladják a több 100 000 ft-ot.
Kérem aki támogatni tudja munkánkat tegye meg, mert nagyon nagy szükségünk van most a támogatásotokra.
☝️ Kérjük támogassátok Topánka orvosi költségeit!

☝️ Közvetlen bankkártyás adományozással: https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom


☝️ NOÉ Állatotthon Alapítvány Bulldog fajtamentésének elkülönített számlaszáma: OTP 11710002-20085023

☝️PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Topánka

☝️ Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT-OT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at.
Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone hálózatából érhető el a szolgáltatás.
⚠️ Ne feledd‼️ Elérkezett az adóbevallás ideje! Rendelkezz adód 1%-ról, ezzel is ÉLETET MENTHETSZ! Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2022.05.20.! ⚠️
Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
adószám: 18169696-1-42
A CSODÁKAT EGYÜTT CSINÁLJUK❣️
Hálásan köszönjük! ❤️Megosztom a Facebookon