bulldogmentés logo

Gazdira váró francia buldogokGazdira váró francia bulldogok Gazdira váró angol buldogokGazdira váró angol bulldogok Gazdira váró buldog keverékekGazdira váró bulldog keverékek Elveszett/talált bulldogokElveszett/talált bulldogok Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam
BullBlogBullBlog Kutya hírekKutya hírek Tudnivalók a francia buldogrólTudnivalók a francia buldogról Tudnivalók az angol buldogrólTudnivalók az angol buldogról SikertörténetekSikertörténetek Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól LetöltésLetöltés LinkekLinkek
Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?
Számlaszám és adószám
Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit adományozzak?
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
kutya/oldal

Keresés a kutyák között

Fajta


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót


Név: Lampion
Nem: kan
Született: 2010.01.01.

Lampion és több társának elhelyezésében a Gyömröi Kutyamentsvár Álattmenhely kért segítséget. Lampiont és tárasait Abonyból mentették. Abony sajnos nem ismeretlen szaporítók szempontjából. Többnyire angol, francia bulldogok, de már keverékek tömkelege soványan, meggyötörten, agyon elletve, kihasználva utcára kidobva.

Lampion fénykorában valószínűleg fedezőkan lehetett mert a meggyötört testén látszik, hogy valaha egy jó kiállású mokány kis kan lehetett.
Sajnos mostanra egy testi ronccsá vált. A látása és a hallása minimális, járása gerincprobléma miatt borzalmas.
Ha ezek önmagában még nem lennének elegek, sajnos van egy elég nagy daganat a szájában, ami csontokat is érint.
A műtét esélye nulla, hiszen egyrészt ez egy óriási és kockázatos műtét az ő korában, de még erre bónuszként a szívféreg tesztje is pozitív lett, így sajnos a műtét szóba sem jöhet.
A szájában lévő daganat állapota jelenleg stabilizálva lett amennyire csak lehet.
Nincs más kívánságunk, csak annyi, hogy ennek a gyönyörű és meggyötört öregúrnak egy meleg otthont tudjunk biztosítani talán már csak utolsó heteire.

Lampionról érdeklődni az orokbefogadas@bulldogmetnes.hu e-mailen vagy a 06-20-268-2021-es számon lehet hétköznap 17 óra után.
Lampion galériájaMegosztom a Facebookon